0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Les Eaux Primordiales Santal Superfluide

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Les Eaux Primordiales Santal Superfluide Парфумована вода
246 грн
Les Eaux Primordiales Santal Superfluide Парфумована вода (тестер)
100ml
6 555 грн
Les Eaux Primordiales Santal Superfluide Набір (парфумована вода 3 флакони по 11 мл)
2 915 грн

Les Eaux Primordiales Santal Superfluide

 




Французька парфумерія вважається елітарною у всьому світі, але навіть тут існує своя «вища ліга» - нішеві видання для тих, хто прагне особливо тонких задоволень. Саме такі твори створює бренд Les Eaux Primordiales, і його дерево-квіткова композиція Santal Superfluide є яскравою ілюстрацією.

Традиційно сандалове дерево є культовим східним інгредієнтом пахощів – його деревина має чарівний вершково-кремовий солодкий аромат, схожий на запах різьблених індійських скриньок і дрібничок, які європейські мандрівники так люблять привозити додому в якості колоритного сувеніру.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів, створених у чорному кольорі, обробленому золотою окантовкою: у розкішному, багатому та елегантному дизайні, що робить його чудовою ідеєю для фешенебельного подарунка.

 

Історія аромату

 

Колекція «Суперфлюїдів» від стильного нішевого бренду з Франції, назва якого перекладається як «Первісні води», у 2021 році поповнилася чудовим парфумом «Сандал» - він став сьомим у цій ефектній лінійці після «Уда» та «Рожевого дерева», «Ладана» та «Шафрана», «Мускуса» та «Амбри».

Новинка була створена тандемом талановитих парфумерів – Амелі Буржуа та Арно Пуленом (Amelie Bourgeois та Arnaud Poulain). Майстри відомі своїми чудовими роботами в галузі нішевої парфумерії – ексклюзивними ароматами для вибраних поціновувачів.

Купити Les Eaux Primordiales Santal Superfluide в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього молодого, але надзвичайно цікавого та перспективного бренду, створеного у 2015 році, в портфоліо якого вже понад 20 творів.

 

Супер-сандал для поціновувачів гедоністичних насолод!


Композиція відкривається барвистим цитрусово-фруктовим акордом терпкого, деревно-зеленого аристократичного бергамоту та солодкої, з чарівною кислинкою стиглої сливи. Цей гарний вступ звучить шикарно і відразу налаштовує на приємно проведений час.

Ідея отримує ефектний розвиток у «серцевому» акорді, де зібрано хвилюючий та романтичний букет з пудрових, оксамитових пелюсток фіалок та троянд – поєднання елегантне та водночас ніжне.

Завершує враження головний акцент твору – чудовий австралійський сандал, дорогоцінна деревина якого гарна і в пахощах, і в декорі, і навіть у релігійних церемоніях – перед красою цього запаху неможливо встояти! Олія сандала традиційно високо цінується парфумерами – ось чому на його честь створено стільки композицій, і ця, безперечно, одна з найкращих.

Тут сандал доповнений іншою деревною нотою – вишуканим кедром, і прикрашений безцінним компонентом – шафраном, однією з найдорожчих спецій у світі, що виготовляється з крокусів, рідкісних високогірних квітів.

Мускус привносить у фінал тонку чуттєвість, що притягує компліменти.

Вам, безумовно, варто купити Les Eaux Primordiales Santal Superfluide в інтернет-магазині La Grande, якщо вам імпонують квітково-деревні парфуми з незвичайним звучанням, а пріоритетом є ексклюзивність та неповторність образів.