0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Paco Rabanne Dandy Me

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Paco Rabanne Dandy Me Парфумована вода
Немає у наявності

Paco Rabanne Dandy Me – елегантність у східних тонах

 

Один із найвідоміших у світі модних будинків Paco Rabanne не перестає дивувати та захоплювати своїх шанувальників. Яскрава нова колекція парфумів, що розповідають про безліч ваших бажань, пропонує своє нове іміджеве відкриття – чудовий парфум Dandy Me . Він наповнює вашу ауру відтінками теплих прянощів і ванілі, уда та інших тонів деревини, пудри та кориці, чуттєвих троянд, освіжаючих цитрусів та п'янких бальзамічних нот.

Універсальне звучання парфуму підкорить ваше серце – адже людина, яка вибрала для себе таку стильну «окрасу», здається неймовірно привабливою!

Історія аромату

 

У 2021 році у модного будинку Пако Рабанн відбулося одразу кілька прем'єр у новій та надзвичайно ефектній лінійці Pacollection – разом із «Денді» були випущені також Major Me та Blossom Me. Над Dandy Me працював талановитий дует парфумерів - Жером Ді Маріно та Орельєн Гішар (Jerome Di Marino, Aurelien Guichard). Жером – молодий майстер, який уже встиг відзначитись бестселером World Power Kenzo та співпрацею з такими відомими брендами, як Burberry, Davidoff, Emanuel Ungaro, Masaki Matsushima, Ted Lapidus. А маестро Гішар – відомий парфумер з величезним багажем понад 150 творів, включаючи такі шедеври, як Gucci Guilty, My Name Trussardi, John Galliano, Наркісо та Poudree від Narciso Rodriguez, Love in Paris та Річчі від Nina Ric. Так молодість та досвід народили чудовий результат – стильний та сучасний парфум для тих, хто почувається на гребені модної хвилі.

Дизайн флаконів феєричний – ви ніби тримаєте в руках метал, що плавиться, текучий і дзеркально-блискучий, з чудовим градієнтним переходом від сріблястого до бронзового.

Таке дизайнерське рішення повністю укладається в концепцію бренду – будинок Пако Рабанна (справжнє ім'я якого – Франсіско Рабанеда) з моменту свого заснування у 1966 році вирізняться нестандартними рішеннями, епатажними поєднаннями та здатністю створювати модні тренди, а не наслідувати їх.

 

Відчуйте себе денді!

Твір відкривається яскравим пряним дуетом принадної кориці та дорогоцінного шафрану – найдорожчої спеції у світі. Ефектне поєднання прикрашене яскравою та соковитою цитрусовою нотою грейпфрута з його стильною гіркуватістю.

Центральний акорд подібний до романтичного серця аромату – тут зібраний букет з ніжних травневих троянд і металево-прохолодної ментолової герані.

Завершується враження деревними переливами відтінків вудового дерева – глибокого, чуттєвого, багатогранного – димно-пряного, солодкого, шкіряного. Він аранжований з м'яким кремово-вершковим сандалом, який незрівнянно поєднується з ваніллю.

Якщо вам подобається східно-пряна парфумерія з «італійським акцентом» – обов'язково відкрийте для себе цю новинку: варто купити Paco Rabanne Dandy Me в інтернет-магазині La Grande, і ваша власна особистість відкриється вам і навколишнім з невідомої сторони.