0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Laura Biagiotti Laura Tender

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Laura Biagiotti Laura Tender Туалетна вода (тестер)
75ml
971 грн
Laura Biagiotti Laura Tender Туалетна вода
Немає у наявності

Laura Biagiotti Laura Tender – всі відтінки ніжності.


Парфумерія Лаури Біаджотті – чудовий зразок італійського парфумерного мистецтва, здатного кожну дівчину зробити прекрасною та чарівною володаркою унікального шарму, яким так славляться італійки.
Чудовий ніжний образ, що створюється ароматом Laura Biagiotti Laura Tender, витканий з відтінків квітів та цитрусів, пудрових фіалок та соковитих фруктів, солодкої свіжості троянд та теплої чуттєвості амбри.
Це божественний look для весняного дня, а також прекрасний вибір для всього теплого сезону, де б ви його не проводили – в офісі він створить вам репутацію витонченої леді, на побаченні огорне аурою тендітної квітки, а якщо ви вибираєте цю «Ніжність» як повсякденний must have – ваш настрій завжди буде піднесеним та легким!



Трохи історії


Ім'я італійки Лаури Біаджотті було пов'язане з модою з дитинства, адже успішним модельєром була її мати, а потім і вона сама. У Флоренції разом із чоловіком вона створила свій «Будинок моди Біаджотті», який дуже швидко став одним із найпопулярніших і найуспішніших в Італії, випускаючи не лише лінії жіночого та чоловічого одягу, але й вишукані аксесуари та годинники.
У світі парфумерної моди Лаура Біаджотті вперше з'явилася 1982 року, дебютувавши з ароматом Fiori Bianchi. А через десятиліття, в 1994, з'явилася чудова «Лаура» - акватично-фруктово-квітковий аромат літньої озоново-кавунової свіжості, створений Енн Фліпо. Він виявився настільки чарівним, що отримав продовження у вигляді кількох фланкерів у флаконах-краплях, витончених, як і сам аромат.
Колекція Laura налічує нині чотири видання, одним із яких є і чудова новинка Laura Tender, що вийшла у 2019 році.
Вся колекція Лаура представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Laura Biagiotti Laura Tender та інші бестселери цього бренду з Італії: Forever, Roma, Venezia, Emotion.



Аура прекрасної Лаури


Композиція пестить сприйняття соковитою фруктовою прелюдією груші, мандарину та жасмину – чарівна атмосфера сонячного щасливого ранку!
Враження чаклунства не залишає вас у міру розкриття аромату, що огортає вас квітковою аурою солодких магнолій, оксамитово-пудрових фіалок і найніжніших білих троянд - втілення юної краси.
Чуттєвий шлейф парфуму створений ваніллю, а також пробуджуючим фантазії та сексуальність тріо сірої амбри, мускусу та пачулів.
Красивий флакон цього разу отримав найніжніший водно-бірюзовий відтінок, подібний до краплі ранкової роси. Та й сам аромат - немов запах феєчки, з яким хочеться літати і милуватися переливами росинок на своїх прозорих крильцях, надіти невагому сукню, кокетувати і сонячно посміхатися.
Якщо вам імпонує італійський шарм та сяйво ніжної жіночності, вам неодмінно варто купити Laura Biagiotti Laura Tender в інтернет-магазині La Grande!