0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Givenchy Gentleman Eau de Parfum Reserve Privee

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Givenchy Gentleman Eau de Parfum Reserve Privee Парфумована вода
78 грн
Акція
Givenchy Gentleman Eau de Parfum Reserve Privee Парфумована вода (тестер)
100ml
3 101 грн
3 606 грн
Акція
-14%

Givenchy Gentleman Eau de Parfum Reserve Privee  

 



Дім Givenchy знову ставить високий рівень сучасної моди для аристократичних чоловіків, презентуючи нове видання свого бестселера «Джентльмен». Східногурманський характер парфумованої води Gentleman Eau de Parfum Reserve Privee  захопить усіх шанувальників фешенебельної парфумерії - шикарний, багатий вечірній аромат для осінньо-зимового сезону гідно завершить ваш образ для дорогого відпочинку або для ділової зустрічі з бізнес-партнерами, яким ви хочете продемонструвати свій статус у неформальній обстановці «без краваток».

Шикарні відтінки ірису та теплого дерева, амбри та пудри, горіхів та солоду, фіалок та теплих прянощів, бальзамічних смол та землістих нюансів – все разом створює мелодію релаксу, неспішної насолоди життям, смакування кращих її моментів. Дозвольте собі цю розкіш – і ви оціните іміджеві переваги, які вона вам подарує!



Трохи історії

 

Бренд Живанші відомий у світі моди вже сімдесят років – граф Юбер де Живанші заснував його у 1952 році в Парижі. Він об'єднав елегантність та демократичну розкіш, створивши нові модні колекції, які одразу стали взірцем стилю та гарного смаку у французькій манері для всього світу. Амбасадорами бренду в різні часи були і княгиня Монако Грейс Келлі, і муза Юбера Живанші – знаменита актриса Одрі Хепберн, і кінодіви Лів Тайлер та Ума Турман, та герцогиня Сассекська Меган Маркл.

Парфумерія від Живанші не менш престижна. Дебютом став Monsieur de Givenchy, чудовий чоловічий парфум, а лінійка бестселерів Givenchy Gentleman вперше стартувала 1974 року. Зараз у цій чудовій колекції 13 ароматів, а всього у парфумерному портфоліо бренду понад двісті шістдесят видань.

Для новинки з колекції «Джентльмен», представленої в 2022 році, дизайнери вибрали чудовий медово-коньячний градієнтний відтінок дорогого скла класичного флакона-фляги.

Купити Givenchy Gentleman Eau de Parfum Reserve Privee в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція найкращих світових брендів.

 

Квінтесенція чоловічого шарму


Композиція відкривається аристократичним цитрусово-деревним акцентом бергамоту, терпким та тонізуючим. Він дарує відтінок мужності всій композиції, підкреслюючи ваш чудовий смак. Вишуканість в образ вносять ноти каштана та ірису – бархатисті, пудрові квіткові пелюстки чудово гармонують із каштановою ароматною гіркуватістю.

Фінал, навпаки, солодкий і налаштовує на гурманське сприйняття життя: ароматний віскі, що п'янить, гарячою хвилею розбігається по тілу, деревні ноти роблять аромат надзвичайно стійким і виразним, а амбра огортає своїм теплим магнетичним тяжінням як чудовий природний афродизіак.

Вам, безперечно, варто купити Givenchy Gentleman Eau de Parfum Reserve Privee в інтернет-магазині La Grande, якщо ви вмієте насолоджуватися всіма благами життя, як справжній гедоніст!