0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Mont Blanc Femme Individuelle Soul & Senses

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mont Blanc Femme Individuelle Soul & Senses Туалетна вода (тестер)
75ml
2 184 грн
2 569 грн
Акція
-15%
Немає у наявності

Mont Blanc Femme Individuelle Soul & Senses

 

Що важливіше у жінці – унікальна індивідуальність чи краса? Mont Blanc , один з найшикарніших брендів Європи, вважає, що важливо знайти ідеальний баланс між тим і іншим, і для цього він створив спеціальну «формулу», що віртуозно поєднала в собі всі жіночі переваги – дивовижну Femme Individuelle Soul & Senses . Ця квітково-фруктова туалетна вода створює навколо вас ауру ніжної солодощі, пестить відтінками цитрусів та зелені, троянд та амбри, прянощів та дерева.

Прекрасний вибір як денна прикраса будь-якого дня, будь-якої події, де ви хочете підкреслити свою природну чарівність.

Історія аромату

 

Вперше заявити про свою яскраву індивідуальність харизматичним жінкам бренд Монблан запропонував у 2004 році, коли презентував однойменний аромат роботи великого майстра Мішеля Альмейрака. Роком раніше з'явилася чоловіча версія парфуму, і цей тандем мав безперечний успіх, започаткувавши нову вражаючу колекцію.

У 2007 році вона отримала продовження - MontBlanc представив запаморочливу жіночу новинку Femme Individuelle Soul & Senses - чарівну квітково-фруктову поему про жіночність. Парою для неї став вийшов роком пізніше чоловічий східно-деревний аромат Individuel Tonic.

Назва жіночого видання недарма перекладається як «Душа і Почуття» - ця фантазійна композиція ніби пробуджує від сну ваші найтонші особистісні грані, дозволяючи підкреслити все витончене, що є у вашій індивідуальності.

Безперечно, композиція зроблена з властивим бренду Монблан шиком і на найвищому рівні якості, адже це – фірмові риси цієї дорогої та престижної європейської марки, яка завжди славилася виробництвом ексклюзивних предметів розкоші – ручок, годинників, шкіряної галантереї. Монблан - означає «дорого і респектабельно», недарма ж марка названа на честь найвищої вершини Альп.

У фірмовому стилі бренду оформлений і флакон парфуму ідеальних обрисів, що нагадують пелюстка едельвейсу – а зображення цієї гірської квітки прикрашає кришечку у вигляді емблеми.

В Україні купити Mont Blanc Femme Individuelle Soul & Senses можна в інтернет-магазині La Grande, де продається лише справжня продукція найкращих брендів світу.

 

Душа та почуття в абсолютній гармонії

Композиція поєднує дуже різні, але надзвичайно гармонійні ноти, зливаючись в ідеальній ольфакторной мелодії.

Першим набирає ніжний аромат квітучого мигдалю – тонкий, жіночний та трепетний. Його змінює інтригуючий мікс солодкого цитрусу – наповненого сонцем мандарину – та запашного нюансу кропу.

У «серці» твору звучить солодка, соковита тема стиглого персика, чия фруктова чарівність прикрашена романтичним квітковим дуетом екзотичної франжіпані та чудової троянди.

У фіналі ви зможете насолодитися природністю природних мотивів: вишукану дерев'яну базу кедра ефектно доповнюють теплі, чуттєві тони амбри та ніжна, ароматна солодка конюшини.

Якщо ви хочете наголосити на своїй нетривіальній індивідуальності, ідея купити Mont Blanc Femme Individuelle Soul & Senses в інтернет-магазині La Grande буде просто чудовою – він ніби створений для вас!