0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Angel Schlesser Vibrant Sandalwood

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Angel Schlesser Vibrant Sandalwood Туалетна вода (тестер)
100ml
902 грн
1 114 грн
Акція
-19%
Angel Schlesser Vibrant Sandalwood Туалетна вода
Немає у наявності

Angel Schlesser Vibrant Sandalwood - Східні вібрації безцінного сандалу



 

Іспанський модний бренд Angel Schlesser зробив приголомшливий подарунок всім цінителям стильних деревних фужерів – гарну та елегантну туалетну воду Vibrant Sandalwood. Усі шанувальники лісових весняних ароматів високо оцінять цю свіжість, цю магію пробудження природи, цю атмосферу природної чарівності та природної чарівності. Туалетна вода наповнює простір зеленими та цитрусовими, деревними та свіжо-пряними, фужерними та озоновими акордами. Це прекрасне доповнення будь-якого вашого денного образу у весняно-літньому сезоні, особливо якщо ви плануєте подорож.

Композиція створена у стилі унісекс і тому збере компліменти як чоловікам, так і жінкам.



Історія аромату

 

На колекцію Les Eaux d'un Instant звернули увагу в першу чергу професіонали, які відзначили високий рівень представлених новинок, а також шанувальники бренду, які зраділи концептуальній, яскравій плеяді видань, призначених для відпочинку, насолоди природою та медитації. Прем'єра відбулася на початку літа 2020 року – усі вісім парфумів лінійки призначені насамперед для відпустки на елегантних дорогих курортах, де селяться ті, хто цінує гарні прояви життя.

Над створенням цього сучасного шедевра працював неймовірно талановитий майстер – Alberto Morillas, зірка першої величини у світі парфумерії. Він уже подарував нам такі твори, як Versace Bright Crystal, Gucci Bloom, Bvlgari Omnia Crystalline та Bvlgari Aqva Divina, I Armand Basi n Red. Цей ряд, безперечно, поповнять і «Сандалові вібрації» – гарний та шляхетний аромат.

Заслуговує на увагу й лаконічний, простий і чистий дизайн флаконів, який неодмінно підкорить ваше серце і чудово ілюструє концепцію видання.

Купити Angel Schlesser Vibrant Sandalwood в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду.

 

Пориньте в ауру світлого літа!



Дозвольте собі насолодитися терпкою, аристократичною свіжістю іскристих часточок бергамота, які ви відчуваєте з перших секунд знайомства з парфумом. Його деревні, соковиті, тонізуючі тони чудово доповнює наступний акорд, де у серці твору вібрує бархатистий, ароматний чорний чай.

В якості базової ноти парфумер віддав перевагу сандалу – саме він і став головним героєм цього парфуму.

Саме сандал має напрочуд багатогранний запах – вершково-деревний, з орієнтальним відтінком – ви немов потрапили у світлий ліс і насолоджуєтеся сонячним теплом і тонким ароматом дерев навколо.

Вам, безумовно, варто купити Angel Schlesser Vibrant Sandalwood в інтернет-магазині La Grande, якщо хочеться свіжості, якщо потрібно підкреслити вміння бути стильним та шляхетність своєї душі.