0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Angel Schlesser Immense Peony

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Angel Schlesser Immense Peony Туалетна вода (тестер)
100ml
902 грн
1 114 грн
Акція
-19%
Angel Schlesser Immense Peony Туалетна вода
Немає у наявності

Angel Schlesser Immense Peony - феєрія півоній

 



Відома іспанська парфумерна марка Angel Schlesser продовжує захоплювати вас своїми запашними мріями – ароматами для медитації та милування красою цього світу. Коли сонце опускається за горизонт, небо стає полунично-червоним, а пахощі квітів у прохолодному повітрі після заходу сонця – особливо хвилюючим і насиченим. Цю магію чудово передає нова туалетна вода Immense Peony, що створює відчуття перебування на вечірньому півоновому полі - просто голова йде навколо від дивовижного квіткового пахощі з відтінками мускусу та післязахідної свіжості, з нюансами фруктів та пудри, троянд та солодощі.

Парфум стане прекрасним доповненням вашим денним весняним образам, адже весна – його час, його настрій та характер!



Історія аромату

 

Це чудове видання було представлено у 2020 році у складі колекції Les Eaux d'un Instant. Автором його стала молода і дуже перспективна парфумер Ane Ayo з Граського Інституту Парфумерії, що тонко відчуває красу, і одночасно – найвишуканіші спокуси цього світу. Вона ще тільки починає свою кар'єру, але вже відома співпрацею з такими значущими брендами як Givenchy, Issey Miyake, Kenzo, Lacoste Fragrances, Lalique, Yves Rocher, Zara.

Для іспанського дому Angel Schlesser Ен Айо створила чудовий аромат вечірнього півонії, що зливається своїми відтінками з небом кольору стиглої полуниці. Туалетна вода стала частиною витонченої колекції «Води Миті» – міксу із восьми дивовижних композицій, призначених для моментів естетичної насолоди – відпочинку, релаксації та романтичних вечорів.

Видання поміщене у флакон із прозорого скла, що символізує чистоту, простоту та досконалість без надмірностей.

Придбати Angel Schlesser Immense Peony в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ми зібрали найстильніші та найтрендовіші аромати з усього світу.

 

Величезне серце півонії


Назва твору недарма перекладається «Гігантська півонія» - аромат справді ніби увібрав у себе запахи тисяч квіток, пахощі яких розстилаються навколо.

Спокуслива жіночність композиції втілена в дивовижному полуничному акценті - тонкий фруктовий аромат свіжих пружних ягід буквально закохує в себе з перших секунд.

Але головна тема розгортається в центральному акорді, де постає справжня квіткова феєрія – нескінченно прекрасний аромат хвилюючих півоній, чий запах трохи нагадує тему юних рожевих бутонів.

Завершує враження чуттєвий, привабливий мускусний фінал - саме його природний магнетизм робить туалетну воду настільки привабливою і сексуальною.

Якщо ви хочете зробити ідеальний подарунок дівчині чи жінці, здатній цінувати прекрасне, вам, безумовно, варто купити Angel Schlesser Immense Peony в інтернет-магазині La Grande - він виправдає всі ваші очікування, переплітаючись гармонійним єднанням мрії та реальності!