0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Angel Schlesser Femme Adorable Intense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Angel Schlesser Femme Adorable Intense Парфумована вода (тестер)
100ml
946 грн
1 168 грн
Акція
-19%
Angel Schlesser Femme Adorable Intense Парфумована вода
Немає у наявності

Angel Schlesser Femme Adorable Intense – для найпрекраснішої!



 

Angel Schlesser знову радує своїх прекрасних шанувальниць, прагнучи подарувати їм найчистіший позитив – яскравий флакон Femme Adorable Intense, який так чудово підкреслює привабливість і жіночність своєї володарки, її весняний характер та зворушливу, відкриту, ніжну сутність. Він приваблює запаморочливим поєднанням аромату ванілі та білих квітів, мигдальної солодощі та теплої деревини, троянди та туберози з пудровими й фруктовими нюансами.

Чарівний ефект супроводжуватиме вас у холодний сезон – восени, взимку та навесні, прикрасивши денний, вечірній чи романтичний образ східно-квітковими чуттєвими пахощами.

Приємний флакон насиченого рожевого кольору вмить піднімає настрій і тому стане чудовою ідеєю для подарунка.



Історія аромату

 

Цей іспанський бренд відомий із 1999 року. Він експресивно заявив про себе цікавими роботами, завоювавши серця шанувальників у всій Європі, і тепер заслужено є одним із найстильніших виробників парфумерії. У його колекції вже 45 творів, і вона щороку поповнюється новими яскравими виданнями.

З парфумерним брендом співпрацюють найкращі та найперспективніші майстри світу – однією з них є і Еліс Бенет (Elise Benat). Автор цієї композиції співпрацює також з такими б'юті-брендами, як Amouage, David Beckham, Faberlic, Jil Sander, Oriflame. Вона представила свій витвір у 2020 році, а обличчям рекламної кампанії була обрана іспанська актриса Бланка Суарес (Blanca Suаrez) – сонячна блондинка з привабливою усмішкою, що втілює ідею цієї композиції.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів - лаконічний, сучасний, і при цьому яскравий - ви відразу знайдете бажаний флакончик на полиці, він тішить погляд!

Купити Angel Schlesser Femme Adorable Intense в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ми зібрали справжні хіти цього модного бренду.

 

Жіночність на максимумі!



Композиція відкривається чудовою горіховою м'якістю мигдалю, прикрашеною ніжністю яблуневого цвіту та терпкою цитрусовою свіжістю бергамоту. Такий хвилюючий, емоційний вступ привертає до себе увагу з першої миті, змінюючись незабаром приголомшливим квітковим букетом. У «серцевому» акорді запаморочливо переплітаються мотиви ніжної троянди і романтичного жасмину, чарівної туберози і принадного іланг-ілангу.

Шарм квіткової феєрії підкреслюється яскравим спокусливим акцентом ванілі. Завершується враження карамельною насолодою зелені бобів тонка, вершковим східним колоритом сандалового дерева та дивовижною чарівністю мускусу.

Якщо вам необхідно створити максимально привабливий, святковий образ, вам, безперечно, варто купити Angel Schlesser Femme Adorable Intense в інтернет-магазині La Grande, він справдить ваші очікування і принесе справжню насолоду від компліментів для вашої жіночності!