0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Kenzo Flower by Kenzo Poppy Bouquet Eau de Toilette

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

78 грн
Акція
Kenzo Flower by Kenzo Poppy Bouquet Eau de Toilette Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

Kenzo Flower by Kenzo Poppy Bouquet Eau de Toilette – неймовірний букет маків!



Як відомо, парфумерія від Kenzo відрізняється неймовірною креативністю підходу як до створення композицій, так і до дизайнерських рішень в оформленні флаконів, і це блискуче демонструє нам яскрава новинка Flower by Kenzo Poppy Bouquet Eau de Toilette. Вона дивним чином створює ілюзію аромату букету пристрасних і темпераментних квітів маку, які в природі позбавлені запаху, натомість сповнені харизм.
Природу вдосконалив геніальний парфумер Альберто Морільяс, і підніс нам маковий букет, що пахне відтінками білих квітів та мигдалю, цитрусів та фруктів, зелені та мускусу, з горіховими та солодкими нюансами.
Парфум стане чудовою весняно-літньою прикрасою, ефектною та емоційною, як квітка маку, яка завжди привертає до себе увагу!



Історія створення



Колекція «Квіти Кензо» – мабуть, найвідоміша з усіх видань у портфоліо бренду, заснованого в 1970-му Кензо Такадою як дім модного одягу, що випускає парфумерію з 1978 року. Зараз Flower Collection налічує тридцять прекрасних «квіток» - кожну зі своїм унікальним характером, адже квіти – як жінки, вони завжди неповторні, унікальні та мінливі. Серед такого різноманіття ви неодмінно знайдете свою заповітну Червону Квітку!
Саме чудовим відтінкам квіткового калейдоскопа присвячена і композиція Kenzo Flower Kenzo Poppy Bouquet Eau de Toilette, натхненням для якої став японський ринок квітів, де запаморочливі аромати буквально приголомшують своїми барвистими відтінками. Створили новинку талановита, експресивна Дора Багріш і геніальний Альберто Морільяс, автор першої версії Flower by Kenzo і всієї цієї чудової колекції, що стала легендою на кілька десятиліть поспіль: з 2000 року «квітка, що летить», залишається мрією тисяч жінок, які бажають включити до своєї колекції.
Красивий флакон незвичайної вигнутої форми в цій версії має ніжно-рожевий відтінок, як і сама квітка, викликаючи асоціацію з молодістю і свіжістю світанку.
Вся Flower Collection представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де ви зможете купити Kenzo Flower Kenzo Poppy Bouquet Eau de Toilette та інші бестселери бренду Кензо за найприємнішими цінами!



Прогулянка японським квітковим ринком



Парфум приковує увагу з перших миттєвостей, захоплюючи ефектним та стильним стартовим акордом зеленого мигдалю, терпкого чайного листа та сонячного соковитого мандарину - вони створюють непровиторний японський колорит.
Свіжість і шарм прелюдії змінюється чарівним букетом, складеним з запаморочливого солодкого жасмину самбак, п'янкою гарденії і жіночної дамаської троянди.
Фінальний акорд наповнює простір чуттєвою магією білого мускусу - витонченого і в той же час сексуального, аранжованого з елегантною кедровою базою.
Якщо вам імпонує квіткова парфумерія витонченого стилю, рекомендуємо Kenzo Flower Kenzo Poppy Bouquet Eau de Toilette в інтернет-магазині La Grande!