0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Angel Schlesser Blooming Grapefruit

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Angel Schlesser Blooming Grapefruit Туалетна вода (тестер)
100ml
865 грн
1 068 грн
Акція
-19%
Angel Schlesser Blooming Grapefruit Туалетна вода
Немає у наявності

Angel Schlesser Blooming Grapefruit – безтурботний світ щасливих спогадів

 



Поринути в ідеальну реальність, де все буде так, як малюють вам ваші мрії, дозволить парфумерний бренд Angel Schlesser, що представляє у своїй новій колекції найтонші, медитативні квіткові відтінки світу, одним із найромантичніших серед яких по праву став Blooming Grapefruit. Цей чарівний флористичний аромат зачаровує переливами цитрусових та деревних, фужерних та зелених, фруктових, свіжо-пряних та солодких тонів. Відмінний вибір для весняних та літніх денних образів – хвилюючих та романтичних!

Casual look, денні прогулянки, приємні побачення та просто медитація, що дозволяє очистити почуття та розум – завжди цей тонкий та витончений запах буде доречний та гарний.



Історія аромату



Відомий іспанський бренд Angel Schlesser влітку 2020 представив нову колекцію чистих природних ароматів Les Eaux d'un Instant, випущену за ліцензією б'юті-концерну Angelini Beauty. Вона включає вісім чудових творів, які створені спеціально для арома-медитацій – вони здатні позбавити вас депресії, пробуджують почуття, гармонізують ваш стан.

Над колекцією працювали найкращі парфумери світу, які втілили у творах свої власні емоції. Творцем «Квітучого грейпфрутового дерева» стала Марі Саламань (Marie Salamagne) – талановита сучасна жінка, яка вже подарувала світові такі бестселери, як Aqua Allegoria Mandarine Basilic Guerlain, Alien Goddess Mugler та Luna Nina Ricci.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів колекції – вони витримані в лаконічному дизайні, який дозволяє не відволікатися від головного – наповненого чаклунством вмісту.

Купити Angel Schlesser Blooming Grapefruit в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, створеного в 1999 році і вже майже чверть століття втілює яскраві тенденції сучасної європейської парфумерної моди.

 

Квіти грейпфрутів – екзотика з Іспанії



Композиція лаконічна, але водночас прекрасна – вона хвилює, налаштовує романтику, дозволяє наповнити свої дні сонячним світлом півдня Європи.

Знамениті цитрусові гаї особливо інтригуюче пахнуть грейпфрутовими нюансами – з шляхетною гіркуватістю, з тонізуючим ефектом, що бадьорять і створюють дивовижний, світлий настрій.

Цитрусову тему змінює співзвучна їй фруктова кислинка ревеню – пікантна та освіжаюча, дуже літня та іскриста.

Завершують композицію елегантні деревні ноти – легкі, вишукані, створюють відчуття живого тепла.

Вам, безумовно, варто купити ефектний весняно-літній фужерний флакон Angel Schlesser Blooming Grapefruit в інтернет-магазині La Grande, якщо ви потребуєте оновлення, різноманітності, хочете надати своєму образу динаміки та терпкої, зухвалої свіжості.