0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Les Liquides Imaginaires Bete Humaine

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Les Liquides Imaginaires Bete Humaine Парфумована вода
196 грн
Les Liquides Imaginaires Bete Humaine Парфумована вода (тестер)
100ml
4 709 грн

Les Liquides Imaginaires Bete Humaine – вдалині від шуму цивілізації


 

Французький нішевий парфумерний бренд Les Liquides Imaginaires представляє свою нову концептуальну композицію Bete Humaine, що оповідає про воістину первісну радість єднання з дикою природою, яку відчуває людина, що втекла з галасливого мегаполісу в густу хащу, в непрохідні зелені зарості, щоб сховатися там від суєти і набути гармонії. Шарм і різноманіття деревних нот огорнуті харизмою фужерних відтінків, а простір навколо немов просякнуто струмами бальзамічних смол, насичений свіжістю соковитої зелені та озону.

Такий парфум підійде і жінкам, і чоловікам - його універсальний характер припаде до душі всім, хто мріє вирватися з міських кам'яних джунглів, щоб піти до витоків, насолоджуватися природною красою, споглядати її глибину і різноманіття, не поспішати жити з задоволенням, перебуваючи у відчутті «потоку» емоцій та вражень.

Відмінний вибір для всіх, хто замислюється про сенс та спосіб свого існування!



Історія аромату

 

Назва бренду Les Liquides Imaginaires у перекладі з французької означає «Рідкі враження». І це справді так: у лаконічних флаконах, які не відволікають вас від насолоди вмістом, ви знайдете дивовижні аромати, кожен із яких має не лише гарне звучання, а й повну сенсів філософську концепцію.

Новинка 2021 року стала частиною найсучаснішої лінійки бренду, перетворивши чарівний дует Eau de Peau на чудове тріо. Над твором працювала талановитий парфумер Амелі Буржуа (Amelie Bourgeois) за участю креативних директорів та творців цього бренду – Давида Фроссара та Філіппе Ді Мео.

Щоб передати ідею втечі людини від цивілізації, майстри використовували багаті деревні та шкіряно-анімалістичні акорди, наче розкриваючи дику первісну грань нашої натури.

Купити Les Liquides Imaginaires Bete Humaine в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього рідкісного елітарного французького бренду, в портфоліо якого всього 24 парфуми, але кожен з них – справжній витвір ольфакторного мистецтва!

 

Відкрий глибинну суть особистості!


Перетворення з людини мегаполісу в людину природну досягається за допомогою занурення в зелені та деревні ноти – ви ніби йдете все далі і далі вглиб лісу. Спочатку ви відчуєте соковитий оксамит фіалкового листя, вдихнете аромат каштанів під ногами та пряних зернят куміну на підкладці з ароматного мастикового дерева з його тонкими нюансами бальзамічних смол.

Потім на всю міць вступає центральний акорд, складений багатоплановими деревними нотами, серед яких сольні партії віддані вершковому, м'якому сандалу та смолистому вірджинському кедру. Чуттєвість і тілесність надають аромату ноти квітки лабдануму з його мускусним флером.

У фіналі деревні тони доповнюються запашними хвойними та зеленими: димно-шоколадний ветивер та гуаяк з його квітковими тонами деревини доповнені нюансами папірусу, сосни та нагармоти з її пряними, деревинно-східними відтінками.

Хочете проміняти тягар цивілізації на природний перебіг подій? Ідея може втілитись хоча б у вашій уяві: варто купити Les Liquides Imaginaires Bete Humaine в інтернет-магазині La Grande – і мрія здійсниться!