0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Bvlgari Le Gemme Empyr

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bvlgari Le Gemme Empyr Парфумована вода
Немає у наявності
Bvlgari Le Gemme Empyr Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Bvlgari Le Gemme Empyr – символ Імперії

 

Ювелірний бренд Bvlgari продовжує обдаровувати своїх шанувальників не лише дивовижної краси коштовностями, а й чудовою парфумерією – звичайно ж, на тему розкоші! Блискуча колекція парфумів, присвячених легендарним самоцвітом Le Gemme , поповнилася ще одним шедевром – парфумом Empyr , натхненним блискучим піритом. Це унікальний камінь, що нагадує золото – він символізує собою імперську велич та владу. Під зовнішньою холодністю ховається полум'яний темперамент, це немов вогонь під льодом – з'єднання непоєднуваного, єдність протилежностей – і при цьому незаперечна гармонія злиття стихій – воістину, геніальна задумка та чудове втілення!

Парфум наповнює простір контрастними акордами: теплими пряними та прохолодними, свіжими, деревними та пудровими – божественне, воістину ідеальне звучання для будь-якої ситуації та сезону. Він підкреслить мужні риси свого володаря, заявить про його статус, харизматичність характеру - і в той же час дасть зрозуміти: під крижаним спокоєм вирує палка натура, б'ється пристрасне серце, а в жилах тече гаряча кров!

Трохи історії

 

Бренд Булгарі відомий вже понад сторіччя як модний будинок елітарних прикрас, що символізують багатство, розкіш, владу. Його у 1884 році заснував Сотиріо Булгарі, талановитий італійський ювелір. Протягом минулого століття фірма перетворилася на справжню імперію, а з 1992 року вона почала випускати також елітну парфумерію, заснувавши у Швейцарії бренд Bvlgari Parfums. Дебютним виданням став парфум Au The Vert роботи знаменитого Жан-Клода Еллена. Потім з'явилися чудові колекції BVL, Omnia, Aqva Pour Homme, Jasmin Noir, Goldea.

Так чи інакше, тематикою видань парфумерного напряму Булгарі завжди були і залишаються коштовності – каміння, метали – все, що є основою та змістом діяльності цієї марки протягом десятиліть.

А у 2014 році була презентована й чудова лінія Le Gemme («Каміння») – колекція ексклюзивів в елітарному, нішевому стилі – для обраних поціновувачів. Кожен твір тут присвячений певному самоцвіту, а представлений у 2021 році Empyr є ольфакторним образом піриту – мінералу, неймовірно схожого на золото. Розкішний чорний фірмовий флакон цієї колекції на кришці декорований покриттям у вигляді блискучого мінералу.

Купити Bvlgari Le Gemme Empyr в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція найкращих марок світу!

 

Лід і полум'я, пристрасть та влада!

Формула парфуму досить лаконічна, але при цьому звучить напрочуд багатогранно.

Першим вступає цитрусово-пряний акорд, у якому головний акцент композиції – пряний харизматичний імбир – ефектно поєднаний із соковитим, іскристим, наче наповненим сонцем апельсином.

Максимуму яскравості та напору імбирний аромат досягає в «серцевому» акорді, де він представлений концентрованою есенцією.

А завершується звучання східним колоритом теплого кремово-вершкового сандалового дерева в поєднанні з солодким шармом бензоїнової смоли.

Шукаєте приголомшливий подарунок, який не залишить байдужим навіть наділену великою владою людину? Вам, безперечно, варто купити Bvlgari Le Gemme Empyr в інтернет-магазині La Grande!