0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Memo Sicilian Leather

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Memo Sicilian Leather Парфумована вода
6 686 грн
Memo Sicilian Leather Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Memo Sicilian Leather – спогади про Сицилію

 

Нішева парфумерія – це завжди ексклюзивні рішення: яскраві, багатогранні, сповнені смислів. Саме такий і аромат Memo Sicilian Leather – у його відтінках можна просто розчинитися – як у чарівних спогадах про темпераментне узбережжя Сицилії з його чудовими цитрусовими, деревними, фужерними, шкіряними, пряними запахами. Поєднання динамічної свіжості та тваринної привабливості просто неймовірно ефектно – цей парфум напевно стане вашою візитною карткою, адже ви просто не зможете розлучитися з ароматом, який полюбите з першої миті знайомства!

Шикарний, темпераментний шкіряний парфум розповість про вашу респектабельність і чудовий смак, про ваше прагнення жити яскраво і наповнювати світ навколо позитивної енергетики. Всім цим славиться сонячна Сицилія, частинкою якої ви тепер зможете мати.

Трохи історії

 

Цей твір, представлений у 2021 році, став продовженням чудової багатопланової колекції Cuirs Nomades – «Шкіри кочівників». До неї увійшли найвідоміші видання цього парфумерного будинку, що розповідає про особливості різних країн шляхом створення унікальних ольфакторних вражень: тут представлені шкіри з французьким та ірландським, італійським та східним, африканським і навіть океанічним «акцентами» – вибір лише за вами!

Творці бренду, Клара і Джон Моллой, при створенні своїх творів надихаються враженнями, привезеними з різних куточків нашої планети – ось звідки така велика палітра відтінків ароматів, що випускаються цим унікальним брендом.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль шикарних темних флаконів, прикрашених замальовками-гравюрами, що ніби ілюструють саму суть кожного видання.

Купити Memo Sicilian Leather в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього витонченого і дорого французького бренду.

 

Південний шарм сонячного острова

Головною темою твору є шкіряний акорд у всій його розкоші – теплий і свіжий, осяяний яскравими цитрусовими іскрами та обсипаний щедрим розсипом прянощів.

Першими вступають тонізуючі, лимони, що бадьорять, і гіркі апельсини, ніби приносять з собою сонце Сицилії. Особливо ефектно вони поєднуються з деревною кедровою підкладкою, ідеально відтворюючи запахи узбережжя цього яскравого острова.

Тема отримує гармонійне продовження у «серці» композиції, де звучать експресивні ноти лайма та бергамота, переливаючись кислинкою та терпкістю. Соковиту запашну зелену ноту дарують нам фіалкове листя, а теплий темперамент прянощів – кардамон та коріандр.

Завершує враження чудова дерев'яна база, майстерно складена з гуаяка з його солодко-квітковими відтінками запаху деревини. Враження посилює чудова молекула Akigalawood і смоляний нюанс ялицевого бальзаму, а карамельно-пряні пачулі завершують шлейф характерною південною нотою.

Вам, безумовно, варто купити Memo Sicilian Leather в інтернет-магазині La Grande, якщо вам імпонує італійський шарм, але французька елегантність все ж таки залишається вашим пріоритетом.