0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Lm Parfums Pure Sensual Orchid

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

100ml
7 598 грн
Lm Parfums Pure Sensual Orchid Духи (тестер)
Немає у наявності

Lm Parfums Pure Sensual Orchid – втілена чуттєвість!

 



Французький парфумерний дім Lm Parfums знову повернувся до своєї улюбленої теми орхідей, яка прославила цей бренд. Він втілив її дуже яскраво – у концентрації Extrait de Parfum. Нові парфуми Pure Sensual Orchid наповнюють простір чуттєвими, теплими хвилями деревини та амбри, квітів та прянощів, солодкої ванілі, мигдалю та пудрових тонів. Це не просто парфум – це справжня магія, чаклунство у флаконі кольору полум'я – він робить кров гарячою, змушує серце битися частіше, а емоціям допомагає яскраво сяяти.

Відмінний вибір для моментів, коли потрібно запалювати та виблискувати, спокушати та зачаровувати! Парфум стане вашою святковою прикрасою, чудово доповнивши як жіночий, так і чоловічий чуттєвий образ.



Історія аромату

 

Колекція Extreme французького нішевого бренду Лорана Маццоне в 2021 році поповнилася пристрасним, темпераментним, чуттєвим парфумом Pure Sensual Orchid. Ця королівська орхідея вміщена у яскраво-червоний фіал традиційної форми хай-тек із золотою кришкою – вона втілює екстравагантність та розкіш. Нове видання стало продовженням теми орхідеї, випущеної у 2012 році у рамках ефектної «Чорної» колекції, з якою бренд дебютував у 2011-му.

Якщо перша Орхідея в чорному флаконі була адресована прекрасній половині людства і носила флорієнтальний характер, поєднуючи в собі відтінки квітів, ванілі та пудри у східній стилістиці, то експресивна новинка створена в стилі унісекс та розпалює жар чуттєвості насиченими деревинно-амбровими тонами.

Засновник бренду Лоран Маццоне у своїй творчості наголошує на неординарності композицій, до створення яких спочатку залучив таких талановитих сучасних майстрів, як Жером Епінетт і Річард Ібанес, а зараз займається створенням ароматів особисто.

Придбати Lm Parfums Pure Sensual Orchid в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього парфумерного дому, що спеціалізується на створенні ексклюзивів, які прикрасять собою колекції найвибагливіших і найдосвідченіших шанувальників ароматів.

 

Розкрий свою чуттєвість, пізнай її глибину!


Композиція вступає експресією пряних нот, де шафран і зірчастий аніс прикрашені горіховою солодкою гірчинкою мигдалю та квітково-цитрусовою зеленню неролі.

Потім розкривається квіткова тема, де головну роль відіграє, звичайно ж, чудова п'янка орхідея в обрамленні не менш прекрасних нот медового жасмину самбак, солодкого геліотропа, тропічного іланг-ілангу і хвилюючої півонії - просто приголомшливий букет! Акцент ванілі робить його особливо привабливим і спокусливим.

Завершується враження глибиною та багатогранністю деревних нот: тут яскравий штрих молекули Amberwood посилений виразним дубовим мохом, обрамлений світлим деревом та екстрактом білого кедра. Лабданум і бензоїн привносять смолисті відтінки – кожен зі своїми нюансами та своєрідністю.

Якщо вам хочеться зробити феєричний, незабутній подарунок, який принесе вогонь у ваші стосунки, вам неодмінно варто купити Lm Parfums Pure Sensual Orchid в інтернет-магазині La Grande!