0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Lm Parfums Neroli Lm Parfums

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lm Parfums Neroli Парфумована вода
Немає у наявності
Lm Parfums Neroli Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Lm Parfums Neroli – новий стандарт ольфакторної моди

 

Нішевий проект ексклюзивної парфумерії Lm Parfums представляє своє нове витончене творіння – хвилюючий та романтичний аромат Neroli , який торкає душу своїми ніжними, свіжими переливами цитрусових і фруктових, мускусних і пудрових, амбрових і фужерних, пряних і деревних, квіткових і свіжих нот - мабуть, всі відтінки життя представлені в палітрі цього парфуму!

Цей стійкий, шлейфовий аромат чудовий у будь-якому сезоні та з будь-якого приводу. Він адресований і чоловікам, і жінкам – його універсальність не знає меж як справжня краса. Відмінна ідея для подарунка навіть у ситуації, коли боїшся не вгадати володарю найвищих стандартів!

Трохи історії

 

Французький нішевий парфумерний будинок Laurent Mazzone Parfums відомий із 2011 року. Це молода парфумерна марка, яка вже подає великі надії завдяки своїй креативності, неординарності підходу та надзвичайно непоганому асортименту: за десятиліття портфоліо проекту поповнилося майже чотирма десятками творів. Для їх створення були залучені талановиті сучасні майстри – J?r?me Epinette та Richard Ibanez.

Автор бренду Лоран Маццоне починав з відкриття модних бутіків, а потім випустив лінію аромасвічів, і остаточно переконався, що світ ароматів - його покликання. Наразі він особисто працює над створенням нових творів.

У 2021 році бренд презентував чудову у своїй гармонійності колекцію The Pure Waters Collection – лінію чистих водних ароматів, що дозволяють подарувати собі свіжість у всьому розмаїтті її відтінків.

До неї увійшли три видання: теплий деревно-пряний фужер Acqua Zenzero, цитрусово-зелений Citron Caviar і чарівний квітковий аромат Neroli.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – вони витримані в лаконічному урбаністичному мінімалізмі хай-теку – відмінний вибір для міленіалів!

Придбати Lm Parfums Neroli в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього перспективного та дуже цікавого бренду.

 

Розширте горизонти свого нюху!

Композиція відкривається теплою та м'якою мускусною зеленню ангелики, що чудово поєднується з терпким ароматом чорної смородини та іскристою, яскравою кислинкою лимона.

Тема неролі у всій її цитрусово-квітковій палітрі починає розкриватися в «серце» твору, мерехтаючи відтінками солодкого, трепетного флердоранжа – кольору апельсинових дерев, чарівної свіжості неролі та благородної, заспокійливої прохолоди лаванди, виконаної.

До фіналу аромат теплішає, стає солодко-тілесним і витончено-чуттєвим, пробуджуючи уяву соковитою нею персикових нот, м'якою красою відтінків чистої ніжної шкіри та природним магнетизмом мускусу.

Вам, безумовно, варто купити Lm Parfums Neroli в інтернет-магазині La Grande, якщо хочеться провести час справді незабутньо, насолоджуючись потоком свіжості та компліментів.