0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Philipp Plein No Limits Super Fresh

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Philipp Plein No Limits Super Fresh Туалетна вода
426 грн
Philipp Plein No Limits Super Fresh Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Philipp Plein No Limits Super Fresh Свіжість у режимі Безліміт!

 

Philipp Plein пропонує неймовірне – парфум на трильйон доларів для тих, хто хоче жити на повну, без обмежень! No Limits Super Fresh – безлімітні можливості насолоджуватись, подобатися, привертати увагу, надихатися на досягнення, яким немає меж! Вам під силу абсолютно все, для вас немає нічого не можливого - ви самі знаєте це і даєте відчути всім навколишнім, поширюючи хвилі впевненості та харизми. Ці сигнали абсолютно однозначні, адже ваш парфум неймовірно виразний: деревні та ванільні, пряні та шкіряні, фужерні та пудрові, цитрусові та фруктові, солодкі та тваринні акорди сплітаються у хвилюючу, свіжу, енергійну мелодію, що працює на вас краще за будь-який імідж!

Парфум відмінно підходить для всього холодного сезону завдяки своїй насиченості та експресії – з осені і до самої весни він стане вашим фаворитом, улюбленою вечірньою прикрасою, що дозволяє проявити свою безмежну чарівність у режимі безліміту!

Історія аромату

 

Творець бренду – Філіп Плейн, відомий дизайнер-модельєр із Німеччини, який у 2006 році заснував свій власний фешн-бренд з виготовлення елітних меблів у Швейцарії, потім зайнявся виробництвом вишуканих аксесуарів зі шкіри, а також ліній модного одягу. Десятиліттям пізніше у сферу його інтересів потрапило і виготовлення парфумів – Філіп цікавиться всім, що здатне прикрасити життя. Перший парфум був представлений у 2019 році – це був інтригуючий шкіряно-деревно-пряним звучанням та епатажним дизайном The $kull. Через рік бренд представив парфум No Limits зі східним акцентом, що символізує розкіш - у флаконі у вигляді кредитної картки на трильйон доларів - повний безліміт при виконанні ваших бажань: для мрії немає кордонів!

Успіх цього видання визначив появу не менш ефектного фужерного фланкера Super Fresh із морським напрямком. Щоб передати цей колорит, у формулі був використаний інгредієнт woodleather, або «деревна шкіра», це – фірмова розробка бьюті-лабораторії Firmenich. Автором твору став знаменитий сучасний майстер Альберто Моріллас, який подарував світові безліч справжніх шедеврів – у його портфоліо понад 425 видань, включаючи Bright Crystal Versace, Kenzo Flower, Angel Schlesser, Red Armand Basi, Omnia Crystalline Bvlgari, Gucci Bloom.

Придбати Philipp Plein No Limits Super Fresh в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки оригінальна парфумерія та косметика найкращих світових брендів.

 

Дозволь собі максимум!

Парфум стартує спокусливим дуетом терпкої кисло-солодкої чорної смородини та солодкого темного інжиру. Артемізія привносить медово-амбровий нюанс у цю прелюдії, а лаванда і морські ноти – приголомшливу свіжість, пройняту шляхетністю.

Ще більше драйву подарує вам сепрдечний акорд, де яскраві та соковиті цитруси – гіркуватий грейпфрут і терпкий бергамот – обсипані іскрами темпераментних прянощів – імбиру, кардамону та чорного перцю.

Розкішна база вражає багатством відтінків: у цьому спектрі ви відчуєте і бурбонську ваніль, що манить, з білим шоколадом, шкіряний акорд, чий шарм посилений тонами сандала, кедра та інших деревних нот і колоритною зеленню папірусу і пачулів. Мускус огортає ва своїм чарівним, неймовірно привабливим шлейфом!