0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Ex Nihilo The Hedonist

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ex Nihilo The Hedonist Парфумована вода
247 грн
Ex Nihilo The Hedonist Набір (парфумована вода 5 флаконів по 7.5 мл)
6 603 грн
Ex Nihilo The Hedonist Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Ex Nihilo The Hedonist – у пошуках насолод…

 



У сучасній реальності запаморочливих швидкостей людям так не вистачає миттєвостей для того, щоб зупинитися і насолодитися красою навколишнього світу та його можливостями, які щедро пропонують всі, хто вміє смакувати життя! Парфум The Hedonist від французького елітного бренду Ex Nihilo адресований тим чоловікам і жінкам, хто цінує прекрасне, хто вважає себе естетом і гурманом, хто здатний оцінити красу поєднання деревно-удових та теплих пряних, цитрусових та фужерних, мускусних та пудрових акордів.

Це надзвичайно атмосферний осінньо-зимовий вечірній парфум для тих моментів, які обіцяють вам безліч чуттєвих задоволень, що доводять: ваше перебування на цій планеті – чудовий дар, який треба високо цінувати!



Історія аромату

 

Назва бренду перекладається надзвичайно інтригуюче - "З нуля", "З нічого". Тут найкращі парфумери сучасності створюють справжні бестселери, які стають модними трендами та переходять із ексклюзивного світу нішевої парфумерії для обраних до величезного б'юті-світу, відомого всім.

Марка Ex Nihilo була створена трьома друзями в Парижі в 2013 році: ними стали Олів'є Ройєр, Бенуа Вердьє і Сільві Лодей. Вони вирішили залучити до співпраці професіоналів і подарувати шанувальникам нетривіальної, концептуальної парфумерії цікаві ольфакторні рішення, яких не знайти в традиційному сегменті. Саме так з'явилася «Наркотична квітка», яку майстер Квентін Біш представив у 2014 році – він миттєво підняв популярність нового бренду до максимуму, і тепер на кожну нову прем'єру шанувальники чекають з нетерпінням.

Не стала винятком і новинка 2021 «Гедоніст», автором якої є талановитий парфумер Хорді Фернандес (Jordi Fernаndez). Він творив образ людини, відкритої для насолод – шукача задоволень, збирача радостей, здатного зупинитися, озирнутися і перейнятися красою цього світу, відчути його спокуси та подарувати щастя іншим.

Купити Ex Nihilo The Hedonist в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, який створив буквально з нічого і подарував нам такий шедевр, як Fleur Narcotique, а тепер і «Гедоніст».

 

Мистецтво отримувати задоволення від життя


Композиція миттєво заряджає потужною енергетикою, наповнюючи все довкола терпким деревно-цитрусовим колоритом бергамота і пекуче-пряними вібраціями імбиру.

Головною темою є унікальна молекула Акігалавуд (Akigalawood) – продукт синтезу високотехнологічного підходу та натуральних інгредієнтів. Це поєднання – приклад того, як біотехнології можуть служити людині не лише в галузі медицини, а й у сфері краси. Нота має неповторний дерево-перечний шарм, вона чудово поєднується з іншим акцентом центрального акорду – смолистим кедром.

Завершується враження солодкої базою, де димно-деревний колорит ветівера з його темно-шоколадними відтінками чудово гармонує з нюансом карамельно-трав'яних бобів тонка у хмарі чуттєвого, магнетичного мускусу.

Вам, безумовно, варто купити Ex Nihilo The Hedonist в інтернет-магазині La Grande, якщо філософія насолод близька і вам, і ви готові смакувати кожним момент свого прекрасного життя!