0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dolce & Gabbana L'Imperatrice

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dolce & Gabbana L'Imperatrice Туалетна вода
1 420 грн
Dolce & Gabbana L'Imperatrice Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Dolce & Gabbana L ' Imperatrice

 



Модний дім Dolce & Gabbana зробив ефектний перезапуск одного з найвідоміших своїх бестселерів – знаменита «Імператриця 3» тепер представлена нам як L' Imperatrice, проте її формула та дизайн флакона залишилися практично незмінними. Фаворит тисяч жінок по всій планеті, цей парфум зачаровує своїми ефектними акордами, в яких фруктово-тропічні та зелені ноти мікшовані з прохолодною та вологою акватикою та освіжаючим озоном, а також з фужерними та мускусними нюансами.

Це яскравий, свіжий, соковитий весняно-літній аромат для прекрасного настрою – стійкий, завжди доречний та компліментарний, актуальний з моменту виходу до наших днів. Не дивно, що він настільки успішний і так подобається оточуючим, адже парфум присвячений третій карті у колоді Таро – старшому аркану Імператриці, що символізує торжество жіночності. Це чудовий подарунок усім, хто хоче затвердити домінування своєї особистості та відчути безмежну владу краси та шарму!



Трохи історії

 

"Імператриця" ідеально відображає колоритний, багатий стиль італійського модного дому, започаткованого в Мілані Доменіко Дольче та Стефано Габбана в далекому 1985 році. Створивши справжню модну імперію, у всьому світі асоціюються з престижем та респектабельністю, що з 1992 року створює також і парфумерію – таку ж розкішну, як і колекції одягу та аксесуарів.

Вперше композиція Dolce & Gabbana L'Imperatrice 3 була презентована брендом Дольче та Габбана у 2009 році. Вона стала символом саме тих якостей, яким і присвячена дана карта Таро – любові та краси, щедрості та жіночності.

В даний час назва парфуму звучить як Dolce & Gabbana L'Imperatrice, вона входить у величну та містичну колекцію «Антологія», присвячену картам Таро. Вся колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Dolce & Gabbana L'Imperatrice можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Парфуми для головної героїні



Такий аромат підходить особливим жінкам – яскравим, помітним, тим, що звикл бути у центрі уваги.

Композиція відкривається соковитими, вологими нотами з чарівною кислинкою - ківі з його тропічним колоритом і ревеню, який дарує максимум тонізуючого ефекту композиції. Цей освіжаючий початок доповнений пряним акцентом рожевого перцю, що підкреслює емоційність і темпераментний характер своєї володарки.

У повній гармонії з такою прелюдією звучить акорд «серця», де головна роль відведена акватичній кавуновій ноті в обрамленні запашних жіночних квітів – ніжного цикламена та чарівного, солодкого жасмину.

Завершується твір прекрасною деревною базою, складеною з витончених нот лимонного дерева і сандалу з його вершковим підтоном, що чудово поєднується з чуттєвим, сексуальним мускусом.

Якщо ви - центральна фігура в будь-якій ситуації, і звикли бути в центрі уваги, вам неодмінно варто купити Dolce & Gabbana L'Imperatrice в інтернет-магазині La Grande, адже це ваш аромат!