0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dolce & Gabbana The One Gold 2021

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dolce & Gabbana The One Gold 2021 Парфумована вода
63 грн
Dolce & Gabbana The One Gold 2021 Парфумована вода (тестер)
75ml
2 216 грн

Dolce & Gabbana The One Gold 2021



 

Нова версія сучасного шедевра Dolce & Gabbana «The One Gold 2021» створює враження солодкої спокуси навіть більше, ніж флагманське видання, що підкорило світ 2006-го. Втілення сучасної жіночності набуло форми фруктово-квіткової композиції, що дозволяє зберігати елегантність і при цьому затьмарювати будь-яку суперницю однією своєю присутністю. Чарівне поєднання акордів пачулів і ванілі, солодких фруктів і теплих прянощів, дерева і мускусу, бальзамічних смол і землістих нот складаються в чудову мелодію, що підкорює серця.

Це чудова вечірня прикраса для сезону свят та урочистостей – восени та взимку його ефектна насолода буде подібна до рідкого золота, розлитого в повітрі навколо вас! Парфум створює вам образ вишуканої та розкішної жінки-мрії – прекрасної та недосяжної… але такої бажаної!



Історія аромату

 

Знаменитий парфум The One вперше підкорив світ у 2006 році – він був призначений тим жінкам, хто звик вважати себе номером один у будь-якій ситуації. Суворі та чіткі форми золотистого флакона створюють враження дорогого та шикарного видання, а його солодке звучання западає в душу завдяки неймовірній привабливості міксу компонентів, отриманих за унікальною технологією Jungle Essence™ – особливим методом екстракції, який дозволяє ідеально відтворити оригінальні пахощі квітів та фруктів.

Творцем нової версії бестселера модного дому Дольче та Габбана стала парфумер Віолайн Колла (Violaine Collas) – молодий та дуже талановитий автор, що вже встигла подарувати світові такі чудові твори, як Honour Woman Amouage та Dolce Garden Dolce&Gabbana.

Дизайнери зберегли фірмовий стиль флаконів, подарувавши йому інтенсивне золоте сяйво, що повністю виправдовує назву.

Купити Dolce & Gabbana The One Gold 2021 в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, заснованого на Сицилії в 1985 році і який дуже швидко став справжньою іконою моди для всього світу.

 

Втілена спокуса!


Шикарна прелюдія м'яко торкається вашої шкіри солодощами щільних, трохи терпких слив і наповнених сонцем італійських мандаринів. Яскравості до фруктового тандему додав темпераментний пряний штрих рожевого перцю.

У «серці» твору нас підкорить трепетний квітковий букет з ніжних конвалій, хвилюючого жасмину та жіночних троянд.

Завершується твір гарним орієнтальним акцентом пачулів, спокусливою ваніллю та витонченою спокусою чуттєвого білого мускусу.

Якщо вам подобається перша версія цього твору, вам неодмінно слід оновити колекцію та познайомитись з цією феєричною золотою версією, яка стане справжньою окрасою вашої колекції. Варто купити Dolce & Gabbana The One Gold 2021 в інтернет-магазині La Grande, - і ви переконаєтеся, скільки уваги можуть даруватити жінці оточуючі, коли вона по-справжньому прекрасна та бажана!