0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Viktor & Rolf Spicebomb Infrared

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Viktor & Rolf Spicebomb Infrared Туалетна вода
Немає у наявності
Viktor & Rolf Spicebomb Infrared Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Viktor & Rolf Spicebomb Infrared: перемога гарантована!

 



Неординарний парфумерний бренд Viktor & Rolf Spicebomb завжди відрізнявся яскравими ідеями та чудовою їх реалізацією. Новинка Infrared «Інфрачервоний» - чудова ілюстрація: ефектне оформлення приховує всередині не менш вражаюче звучання! Це дуже теплий, темпераментний, харизматичний парфум, що наповнює простір навколо вас магією теплих прянощів та кориці, тютюну та солодких ягід, шафрану та смол. Людина, яка пахне так магнетично, справляє виняткове враження - забути його шарм неможливо, не піддатися йому нереально!

Парфум ідеально підійде для сезону «осіньзима» - він гарячий, зігріває, віддає енергію і наповнює справжнім чоловічим шармом! Відмінний вибір для свят та вечірок, побачень та дружніх компаній.



Історія аромату

 

Парфум був створений як продовження феєричної колекції Пряних бомб парфумерного будинку Viktor & Rolf. Вперше парфум з такою назвою, що інтригує, вийшов у 2012 році, коли видання Spicebomb стало флагманом вражаючої чоловічої лінійки з десяти творів. До речі, саме цей бренд є автором також і жіночої парфумерної «бомби» - бестселера Flowerbomb, яка ще в 2005 році підкорила світ, і з того часу видана в 60 варіаціях – ось це успіх!

Чоловіча Spicebomb у версії Infrared адресована тим, кому хочеться передати весь розпал почуттів, всю міць свого темпераменту і вражаючий діапазон емоцій.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів у вигляді «бомб» - цього разу брутальний чорний корпус немов підсвічений яскравим червоним вогнем зсередини, що чудово передає ідею аромату.

Купити Viktor & Rolf Spicebomb Infrared в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція модного нішевого бренду з Нідерландів. Він був заснований у 1993 році модними дизайнерами Віктором Хорстінгом та Рольфом Снереном, і до цього дня працює під егідою б'юті-концерну L'Oreal.

 

Ультрачервоний, ультраяскравий!


Ця орієнтально-пряна композиція відкривається неймовірно яскравим міксом червоних соковитих фруктів та вибуховим темпераментом рожевого перцю. Витонченого шарму і дорогого лоску цьому старту надає нота дорогоцінного пряного шафрану.

Потім вступає гарячий пряний мікс червоного перцю Хабанеро і запашної кориці - чарівність цього поєднання безмірно!

У фіналі м'яко і респектабельно звучать тютюн та бензоїн – база із запашних смол притягує до себе та не відпускає.

Ось чому ця «супербомба» стане просто чудовим подарунком до зимових свят! Вам, безперечно, варто купити Viktor & Rolf Spicebomb Infrared в інтернет-магазині La Grande, якщо ви хочете отримати незабутній ефект!