0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Franck Olivier Pure Addiction Franck Olivier

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • f

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Franck Olivier Pure Addiction Парфумована вода
100ml
935 грн
1 154 грн
Акція
-19%
Franck Olivier Pure Addiction Дезодорант
250ml
218 грн
294 грн
Акція
-26%
Franck Olivier Pure Addiction Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Franck Olivier Pure Addiction - сила чистого тяжіння!

 



Модний дім Franck Olivier представляє новий яскравий унісекс-парфум Pure Addiction, що притягує до себе як неординарним оформленням, так і чудовою композицією, контрасти якої ефектно доповнюють одне одного. Чуттєва амбра перегукується тут з елегантними білими квітами, іскристі цитруси - з теплими прянощами, що манять, солодкі ноти - з фужерними, бальзамічні - з трав'яними. Парфум – наче калейдоскоп, що складається у нові візерунки і відкриває свої незвичайні відтінки!

Він чудово підійде як осінньо-зимовий вечірній аксесуар, який здатний вигідно підкреслити імідж чоловіків і жінок, чиє природне тяжіння таке потужне, що встояти перед ним неможливо! Нові парфуми лише посилять ефект і дадуть привід для щирих компліментів.



Історія аромату

 

Творець бренду назвав його на честь своїх синів – Френка та Олів'є. Паризька марка одягу, заснована 1965 року, буквально за кілька років підкорила спочатку Європу, а потім і Америку.

Проте минуло аж три десятиліття, поки в портфоліо цього модного будинку з'явилася і парфумерія. У 1993 році вийшов дебютний аромат Franck Olivier у флаконі, що нагадує білу черепашку – і з того часу він є абсолютним бестселером бренду і багато років не втрачає своєї популярності.

Крім флагманської «черепашки», будинок Френк Олів'є відомий і такими чудовими колекціями, як Passion, Touch, Bamboo, Sun Java.

Заслуговує на увагу і дизайн флаконів – вони завжди виглядають стильно і гідно виглядають у будь-якій парфумерній колекції. Новинка «Чиста залежність» віддає данину улюбленим темам модного дому "Френк Олів'є" – натуральним тканинам: флакон обгорнутий лляними нитками, які своїми теплими відтінками немов підказують нам характер аромату, що міститься всередині.

Купити Franck Olivier Pure Addiction в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього чудового французького бренду.

 

Просто не встояти!


Цей східно-деревний парфум створений в унісекс-стилістиці. Він стартує соковитим акцентом напоєного сонцем апельсина, змінюючись у серцевому акорді хвилюючим букетом з чорнобривців, жасмину та шафрану – у парфуму та його володарів багата та щедра натура!

Завершується враження вишуканою деревною базою, де екстракт білого кедра та мох звучать особливо виразно завдяки теплій магії білої амбри та солодкій спокусі праліне у фіналі.

Якщо ви шукаєте ефектний подарунок темпераментній жінці або стильному чоловікові, ідея Franck Olivier Pure Addiction в інтернет-магазині La Grande, безперечно, буде чудовою!