0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Franck Boclet Enjoy Franck Boclet

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • f

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Franck Boclet Enjoy Парфумована вода (пробник)
1.5ml
112 грн
154 грн
Акція
-27%
Franck Boclet Enjoy Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Franck Boclet Enjoy Парфумована вода
Немає у наявності

Franck Boclet Enjoy - Насолоджуйтесь життям!

 

Парфумерія від Franck Boclet – це завжди пропозиція, від якої неможливо відмовитись. Бренд відомий такими шедеврами, як Tobacco, Coca?ne та Sugar – це просто феєрія спокус! І ось знову з'явилася новинка, яка завойовує серця всіх, хто цінує красу у найкращих її проявах – чудова Enjoy !

Цей квітковий аромат зачаровує емоційним звучанням свіжих прянощів та амбри, пудрових фіалок та цитрусів в обрамленні фужерних та мускусних нот.

Таке поєднання чудово навесні та восени – яскравий, виразний аромат відразу ж зробить ваш образ чарівним, в якому б стилі ви його не створили – діловому, повсякденному чи романтичному.

Жіночий парфум дозволить вам повною мірою насолоджуватись життям, отримувати задоволення від компліментів та щирої уваги – його назва повністю виправдовує очікування!

Трохи історії

 

У 2021 модний будинок Франка Бокле до свого десятирічного ювілею представив чудове тріо - колекцію «Золоте світло», або Goldenlight, куди увійшли вражаючі видання з різними характерами: наповнений радістю та квітами Enjoy, медитативна орієнтально-деревна Nirvana і складний, мускусний Addiction.

Їхнім творцем став Бруно Ерве (Bruno Herve) – парфумер, який співпрацює з брендом Бокле з моменту його заснування і створив для цієї марки вже 15 чудових творів.

Засновник бренду Френк Бокле як професійний дизайнер подбав про зовнішній вигляд своїх творів – вони одягнені в дороге скло, відрізняються елегантним та стильним мінімалізмом – чудове рішення для сучасного світу!

Купити Franck Boclet Enjoy в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, який ось уже 10 років, з 2011 року, міцно займає нішу ексклюзивів і є ідеальною пропозицією для людей, які незмінно обирають для себе найяскравіші задоволення. Навіть назви бестселерів цієї марки говорять самі за себе – найкращими виданнями по праву вважаються «Тютюн», «Цукор» та «Кокаїн» – це просто антологія сучасних спокус!

 

Сяйво радості у ваших очах!

Твір відкривається соковитим свіжим настроєм цитрусів – тут використано ефектний мікс із лимона, бергамоту та апельсина.

Пряний мікс мускатного горіха, кориці та перцю надають харизматичності та яскравості зібраному в «серці» твору букету з фіалок та герані, жасмину та троянд.

У фіналі амброксан і білий мускус утворюють витончено-чуттєву основу, а смолистий димок ладану надає всій композиції неповторний колорит.

Якщо ви шукаєте справді незвичайний, красивий жіночий парфум, який виділятиме свою володарку із загальної маси, ідея купити Franck Boclet Enjoy в інтернет-магазині La Grande буде чудовою!