0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Bvlgari Man Terrae Essence

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bvlgari Man Terrae Essence Парфумована вода
3 077 грн
Bvlgari Man Terrae Essence Парфумована вода (тестер)
100ml
2 932 грн

Bvlgari Man Terrae Essence – дотик до традицій

 



Традиції успіху вдома Bvlgari налічують вже близько півтора століття, і якщо спочатку це були переважно ювелірні прикраси, то тепер у сферу інтересів знаменитого бренду коштовностей додана парфумерія. Розуміючи красу глибоко і різнобічно, Булгарі розширюють і наш кругозір, оповідаючи про камені, яким присвячені їхні видання, а також про природні стихії, завдяки яким і виникають самоцвіти. Man Terrae Essence створює ефект ідеального осінньо-зимового парфуму для чоловіків, які поспішають протягом цілого дня встигнути все – від ранкових планерок, де важливо продемонструвати свій значний потенціал та відданість вічним цінностям людства – до вечірніх побачень, де особливо знадобиться природна чарівність.

Парфум буде доречний завжди і скрізь, огортаючи свого власника аурою землистих і цитрусових, деревних та ірисових, фужерних та пудрових відтінків. Він створює чудову ілюзію занурення в атмосферу благословенної Тоскани – родючої землі, яка є серцем Італії.


 

Історія аромату

 

Творець бренду Сотиріо Булгарі був ювеліром, чуйним до краси та талановитим її творцем. У 1884 році він заснував свій ювелірний бренд, який лише на початку обмежувався створенням унікальних прикрас: дуже скоро його сфера інтересів суттєво розширилася: «Булгарі» почала випускати годинники та аксесуари, сумки та окуляри від сонця, а з 1992 року – також і парфумерію.

Фірма залучала до співпраці найкращих парфумерів світу: так, дебютне видання Au The Vert створив великий Жан-Клод Еллена, а новинку 2021 року – не менш зірковий майстер Альберто Моріллас.

Новинка була натхненна подорожжю в Тоскану та захопленням її родючими ґрунтами. Цей край дарує нам безліч скарбів - як матеріальних, так і незримих, але не менш важливих. Сонцем залитий пейзаж багатих і щедрих земель, посаджених цитрусовими гаями та квітами просто чудовий! До того ж тут живуть і старанно зберігаються вікові традиції Італії, тут сильні зв'язки поколінь і єдність часів.

Придбати Bvlgari Man Terrae Essence в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, який подарував світу такі шедевральні колекції, як BVL, Omnia, Aqva Pour Homme, Jasmin Noir, Le Gemme.

 

Пишність і щедрість Італії

 

Передати весь шарм цієї країни парфумеру вдалося з перших миттєвостей, коли вступають іскристий лимонно-льодяниковий цитрон і унікальний каламондин – ароматний мікс мандарину та кумквату. У цьому акорді цитруси звучать, немов яскраве і тепле південне сонце, що пестить своїми дотиками.

Далі вступає елегантний дует пудрового кореня ірису та деревно-димного солодкуватого ветивера.

Завершують враження ноти стираксової смоли та землі – потужний та мужній тандем.

Вам, безумовно, варто купити Bvlgari Man Terrae Essence в інтернет-магазині La Grande, якщо ви шукаєте справді стильний та актуальний подарунок для чоловіка.