0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Mancera Lovely Garden

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mancera Lovely Garden Парфумована вода
Немає у наявності
Mancera Lovely Garden Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Mancera Lovely Garden – аромат садів Кохання

 

Новинка будинку Mancera надзвичайно романтична! П'єр Монталь надихнувся хвилюючим, ніжним та жіночним ароматом розарію, і створив композицію за мотивами цих вражень. Lovely Garden . Так, цей аромат пахне, як сама Любов: запаморочливий запах садових троянд, розкішних та доглянутих, не залишає шансу залишитись без уваги та компліментів!

Парфум захопить вас своєю фірмовою стійкістю, властивою виданням цього бренду, і просто чарівним шлейфом – це один з кращих сучасних творів на тему троянд! Особливо гарна композиція в холодному сезоні – восени та навесні, а також святковим зимовими вечорами цей хвилюючий аромат просто незрівнянний!

Не менш ефектний і флакон – цього разу він прикрашений золотою квіткою, що символізує ідею цієї солодкої фруктово-квіткової парфумованої води, що переливається відтінками троянд і білих квітів, цитрусів та прянощів, пудри та мускусу, туберози та пачулів. Чудовий подарунок яскравій, красивій жінці, чия зовнішність від таких проявів уваги стає справді досконалою!

Історія аромату

 

Прем'єра Lovely Garden відбулася у 2021 році. Творець бренду П'єр Монталь особисто працював над цією композицією, він перейнявся аурою рожевого саду, де розквітають не лише чудові троянди, а й інші квіти. А самі троянди тут - вишуканих, незвичайних сортів, навколо витає аура фруктових та мускусних відтінків, а цитрусові гаї неподалік надають місцевості особливий колорит. У райському куточку будь-яка людина була б щасливою все життя, і момент прилучення до відчуття цієї нескінченної млості просто чудовий!

Дизайном флаконів займалася дочка засновника парфумерного будинку Амелі. Чудовий фіолетовий відтінок парфуму всередині лаконічного циліндра з дорогого скла сприймається дуже жіночно і, безперечно, подарує вам естетичне задоволення. Цей парфум – чудова ідея для презенту!

Купити Mancera Lovely Garden в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція одного з наймодніших сучасних нішевих брендів, створеного у Франції, але який спеціалізується переважно на творах зі східним «акцентом».

 

Насолода трояндами

Композиція відкривається соковитим солодким цитрусовим акцентом червоного мандарину, обсипаного іскрами прянощів – рожевого перцю та кориці.

Центральною темою стала, звичайно ж, чуттєва красуня троянда, оксамитові пелюстки якої прикрашені пахощами туберози та квітів апельсинового дерева (флердоранжа). Букет прикрашений колоритним, солодкувато-деревним, теплим штрихом листя індонезійського пачулі.

Завершується твір воістину феєрично: тут солодкі ноти карамелі тоффі гармонійно доповнені магією мускусу, жіночною чарівністю пудрових нот, бальзамічно-смолястим димком ладану та чуттєвим дуетом сірої амбри мускусу.

Вам, безумовно, варто купити Mancera Lovely Garden в інтернет-магазині La Grande, якщо ви хочете підкреслити жіночність своєї обраниці, її красу та бажаність.