0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armand Basi Scent of Kiss #poplove

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armand Basi Scent of Kiss #POPLOVE Туалетна вода
50ml
802 грн
Armand Basi Scent of Kiss #POPLOVE Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Armand Basi Scent of Kiss #POPLOVE: віртуальний поцілунок та реальні компліменти!



Бути яскравою і зухвалою, іскритися радістю, випромінювати позитив і наповнювати все навколо своєю світлою чистою енергією вам допоможе ця сучасна, ультрамодна новинка Scent of Kiss #POPLOVE від відомої іспанської марки Armand Basi. Ця композиція адресована представницям покоління Z, все життя яких пов'язане зі світом спілкування в соцмережах, де існує своя особлива мова вираження симпатії - символи, за допомогою яких люди розуміють один одного за секунду, без жодних слів!

Передати швидкість і інтенсивність цих емоцій вам допоможе аромат, що інтригує своєю безтурботною легкістю і свіжістю, іскриться відтінками квітів і фруктів, озону і акватики, дерева і прянощів, мускусу і пудри. Дівоча примха, флірт без серйозних зобов'язань, настрій, який окрилює – все це переповнює володарку парфуму, все це випромінює вона і дарує всім, кому пощастило опинитися поряд!



Історія аромату

 

Осінь 2021 року стала спекотною для іспанського бренду Armand Basi – у нього відбулося відразу кілька прем'єр, і кожна з них чудова у своєму роді.

Нова колекція з романтичною назвою «Аромат поцілунку» також поповнилася ще одним виданням - #POPLOVE . Це молодіжний, яскравий, оптимістичний парфум увійшов до колекції Scent of Kiss, ставши вже третім виданням у цій лінійці – і як приємно зібрати цілу колекцію цих життєрадісних «помадок»!

Дизайн, що був обраний для новинок, чудовий: флакон нагадує стовпчик кавуново-рожевої помади в яскравому флаконі модного ментолового відтінку. Дві попередні туалетні води цієї лінійки також мають вигляд тюбика помади: і пристрасний червоний флагманський парфум від Olivier Pescheux з полунично-ванільним солодким запахом, і друге видання My Heart від Amandine Clerc-Marie у ніжно-рожевих дівчачих тонах з кокосово-фруктовими пахощами.

Над новинкою 2021 року працювала не менш талановита Nathalie Lorson, і для своєї версії вона обрала в якості основних тонів білі квіти, акватику та озон – це чудове рішення для спекотного літнього сезону!

Придбати Armand Basi Scent of Kiss # POPLOVE в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду з Іспанії, відомого на весь світ своїм яскравим бестселером Armand Basi In Red.

 

З хештегом фоловерів більше!


Насолодитися фліртом і легким, радісним настроєм вам дозволять перші ж ноти цієї іскристої радісною мелодією, де солують соковиті літні фрукти – скибочки стиглого кавуна, що вносять водні та озонові відтінки, солодкі груші і терпкий бергамот, що вносить цитрусові аспекти.

У «серці» композиції звучить хвилююча квіткова тема, де вишукана біла лілія та романтична «квітка закоханих» жасмин складають ідеальну пару.

Завершують враження ноти світлого дерева, оповиті м'якою затишною хмаринкою кашмерану і чуттєвим маревом мускусу.

Чи налаштувалися отримувати компліменти, відпочивати та насолоджуватися безхмарною молодістю та безтурботним фліртом? Ідея купити Armand Basi Scent of Kiss #POPLOVE в інтернет-магазині La Grande буде просто ідеальною!