0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armand Basi In Red Blooming Passion

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armand Basi In Red Blooming Passion Туалетна вода
1 092 грн
Armand Basi In Red Blooming Passion Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Armand Basi In Red Blooming Passion: червоний колір пристрасті!

 



Всім шанувальникам бестселера Armand Basi In Red буде приємно познайомитися із чудовою новинкою Blooming Passion. Коли любов розквітає, немов весняні квіти, повітря наповнюється запаморочливою аурою солодких тропічних фруктів, деревних та мускусних, ванільних та теплих пряних акордів – це звучить солодка музика душі, охопленої пристрастю!

Це напрочуд атмосферний парфум, здатний викликати миттєву симпатію, привернути до вас, створити той особливий магнетизм, який притягує на рівні інстинктів, і водночас торкається романтичних струнок натури.

Парфум ідеально підходить як прикраса для осіннього вечора – побачення чи приємного відпочинку. Ваш супутник просто зачарований, вдихаючи цей чуттєвий запах бажаної жінки!



Трохи історії

 

Творці бренду Арманд та Джузеппе Басі – спадкоємці відомого іспанського модного дому, відомого своїми актуальними лініями одягу та співпрацею з маркою Lacoste з 1948 року. Успадкувавши сімейну справу, вони в 1986 році запустили власний бренд, а з 1998 року дебютували і у сфері парфумерії, представивши аромат Basi Homme, витриманий у лаконічному стильному дизайні, який став тепер фірмовою відзнакою марки. А в 2003 році був випущений жіночий парфум Armand Basi In Red, що став бестселером, автором якого був один з найкращих парфумерів епохи - Альберто Морійяс.

Аромат виявився настільки актуальним і набув такої популярності, що колекція «У червоному» стала поповнюватися все новими фланкерами, і на сьогодні їх вже вісім – у 2021 році парфумер Наталі Лорсон (Nathalie Lorson) доповнила цю лінійку чудовою квітково-фруктовою солодкою композицією "Квітуча пристрасть".

Фірмовий стиль флаконів цього разу відрізняється ефектним градієнтним переходом відтінків червоного – такий дизайн робить цей флакон чудовою ідеєю для подарунка коханій!

Придбати Armand Basi In Red Blooming Passion в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду.

 

Незрівнянна леді в червоному!


Композиція робить вас особливо яскравою та бажаною, відразу ж наповнюючи простір навколо ароматом стиглих червоних яблук, червоних фруктів, манго та ревеню. Соковиті, солодкі ноти із чарівною кислинкою налаштовують на флірт і дарують чудовий літній настрій!

За ними слідують ніжні, романтичні квіткові тони – чарівні пахощі букету з жасмину, конвалії та лісових фіалок крутить голови і приваблює захоплені компліменти.

Завершується враження чуттєвою магією білого мускусу, гармонійно доповненою привабливою силою білого шоколаду та солодких бобів тонка на вершковій базі із сандалового дерева. Хочете зробити подарунок тій, яка варта ваших компліментів? Ідея купити Armand Basi In Red Blooming Passion в інтернет-магазині La Grande буде просто ідеальною!