0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Mancera Fig Extasy

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mancera Fig Extasy Парфумована вода
2 140 грн
2 518 грн
Акція
-15%
Mancera Fig Extasy Парфумована вода (тестер)
120ml
3 392 грн
3 944 грн
Акція
-14%

Mancera Fig Extasy - спокуси Провансу

 



Французький бренд Mancera продовжує відкривати нам найяскравіші куточки своєї країни, цього разу пропонуючи чарівну подорож до Провансу. Fig Extasy створює ілюзію візиту в гай смоковниць – саме так називають дерева, що дарують нам медово-солодкі, із чарівною кислинкою плоди інжиру. Ми відчуваємо і прохолодну тінь від їх зелених крон з терпким листям, і аромат нагрітої сонцем деревини, і тонкий запах лаванди, що доноситься легким вітерцем із навколишніх полів кольору фіолетового туману.

Натхненний цим пейзажем, дім Мансера створив парфум, який переливається відтінками дерева та прянощів, ванілі та амбри, солодких фруктів та шкіри, зеленої свіжості та ніжної пудри.

Парфум дивним чином чудовий і влітку завдяки чудовій ноті зелені, і холодною зимою, коли насичена насолода інжирних плодів, смолистий шарм ладану, тепле дихання спецій і м'яка респектабельність шкіри огорнуть вас аурою літа в Провансі.



Історія аромату

 

Смоковниця – старовинний образ зваб та спокус, описаний у стародавніх книгах арабських країн, Індії та навіть у Біблії. Не дивно, що саме вона надихнула парфумера П'єра Монталя, засновника цього проекту, на створення аромату-екстазу, чуттєвого, принадного, насиченого та повного експресії. Він розбудить уяву і дозволить висловити свої почуття, приверне щиру увагу і дасть вам можливість скуштувати насолоду безлічі компліментів.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів, розроблений дочкою П'єра Монталя, Амелі. Вона успішно виступає як дизайнер марки з моменту її заснування в 2008 році.

«Мансера» - другий парфумерний бренд, заснований талановитим майстром П'єром Монталем – корінним парижаніном, який набув колосального досвіду в країнах Арабського Сходу, і тепер ефектно міксує традиції складання орієнтальних пахощів та класичну французьку школу ольфакторного мистецтва.

Проект здійснено за підтримки одного з найбільших арабських б'юті-концернів Al Athar.

Купити Mancera Fig Extasy в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього престижного парфумерного будинку, що створює нішеві, ексклюзивні видання.

 

Спокуси в гаю смоковниць


Композиція відкривається нотами соковитого, солодкого інжиру – тут він напрочуд гарний: медово-вершковий, зі сливовими та персиковими відтінками. Його доповнюють пряні тони імбиру та перцю в смолистому серпанку ладану.

У «серці» твору солює м'яка дорога шкіра та розкішний деревний дует кремового сандалу та шляхетного кедра. Їх прикрашають аристократичні відтінки лаванди та запашні нюанси чебрецю, а терпка, соковита зелень інжирного листя солює та привносить особливий колорит.

На завершення насолодьтеся ваніллю і карамельно-зеленим акцентом бобів тонка в поєднанні з ароматними солодкими смолами - бензоїном і стираксом.

Парфум чудово підійде як чоловікам, так і жінкам – він створений у стилі унісекс. Аромат чудово доповнює вечірні образи для побачення та свят, але і на денних заходах буде просто чудовий! Стійкий, виразний, багатогранний - він просто довершений!