0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Bvlgari Le Gemme Yasep

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bvlgari Le Gemme Yasep Парфумована вода
10 307 грн
Bvlgari Le Gemme Yasep Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Bvlgari Le Gemme Yasep – сміливий та життєствердний!

 

Існують каміння, що наділяє чоловіка особливими якостями: сміливістю та силою, харизмою та життєвою енергією. Саме така червона яшма – насичений мінерал, потужний та яскравий. Він вважається одним із найсильніших талісманів, які дозволяють керувати пристрастями – контролювати свої емоції, стримувати надмірну імпульсивність. Приписують червоній яшмі та інше інтригуюче ім'я – «камінь справедливості», адже він здатний дати вам мудрість у ситуаціях, коли чаша терезів вагається і вибір неочевидний, а також дарує сили чинити опір, коли фортуна відвертається від вас не з вашої вини.

Ювелірний будинок Bvlgari не міг не зацікавитися таким колоритним самоцвітом, і тому використовував його і у створенні своїх колекційних прикрас, і як натхнення для парфумерних композицій. Аромат Le Gemme Yasep огортає свого щасливого володаря аурою деревини та цитрусів, прикрашених мускусними та пудровими, фужерними, пряними та бальзамічними акордами – справжній гімн мужності!

Трохи історії

 

Історія інтересу людства до яшми сягає вглиб століть, адже це – одне з дванадцяти священних каменів, описаних у Біблії. Уважні люди помітили, що камінь наче наділяє власників особливою енергетикою, дозволяє зберегти здоров'я серця і досягти душевної гармонії, рівноваги емоцій, коли вони зашкалюють.

Як символ влади червона яшма була використана для створення булави Богдана Хмельницького.

Ювеліри також нерідко використовують цей ефектний камінь у створенні прикрас, а ось у парфумерії цей самоцвіт уперше був представлений старовинною маркою Булгарі у композиції Bvlgari Le Gemme Yasep , автором якої став блискучий талант – Жак Кавальє (Jacques Cavallier). Він представив свій витвір у 2019 році, продовживши колекцію «Камені» ( Le Gemme) , кожен твір якої присвячений певному дорогоцінному самоцвіту.

Всю колекцію «Гемми» ви знайдете в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Bvlgari Le Gemme Yasep можна швидко та комфортно – як в онлайн-режимі, так і в київському шоу-румі.

 

Енергія бога Марса

Східний характер парфуму проявляється з перших миттєвостей, коли пряний, гострий сичуанський перець змішується на старті з соковитим і яскравим акордом соковитого цитрусу - сицилійського мандарина.

Мужній акцент надасть вашому образу тандем дерев'яних «серцевих» нот – смолистого кедра та кремового сандалу.

Незвичайної форми флакон відрізняється одночасно елегантною лаконічністю, втіленою в чорному кольорі та строгому силуеті, - і в той же час особливою розкішшю, про яку говорить декорування флакона та кришки камінням відповідно до теми аромату.

Однак найбільш насиченим виявляється фінал твору – тут складний мікс ноти амірісу (американського сандалу) з його квітковими, апельсиновими та амбровими переливами доповнений потужним чуттєвим маревом мускусу на підкладці з димно-дерево-шоколадного ветівера.

Якщо ви хочете проявити свою маскулінність максимально, вам неодмінно варто купити Bvlgari Le Gemme Yasep в інтернет-магазині La Grande – він створений для вас!