0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія V canto Misiarte

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

V Canto Misiarte Парфумована вода
100ml
5 472 грн
6 363 грн
Акція
-14%
V Canto Misiarte Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Новинка

V Canto Misiarte - високе мистецтво спокуси

 



Італійський парфумерний бренд V Canto відомий усьому світу як втілення стилю та розкоші. Не став винятком і парфум Misiarte – запаморочливий східногурманський привід захоплюватися «солодким життям» у всій красі. Цей парфум - для тих, у кого все склалося приголомшливо: можливість відпочивати, робити лише те, що любиш або від чого отримуєш задоволення .. Рідкісне щастя на цій планеті - але зараз воно цілком доступне і вам, поки ви володієте чудодійним флаконом!

Парфум підкорить серця шанувальників та прихильниць – це унісекс-видання, яке підійде одразу двом!



Історія аромату

 

Творцями бренду стали Паоло та Тіціана Теренці – брат та сестра з Венеції. Талант парфумера Паоло проявився у створенні приголомшливих композицій – дебютні десять флаконів відразу ж перетворили нікому не відому італійську марку-дебютантку у висхідну зірку нішевої парфумерії. Сестра майстра, Тіціана Теренці, є дизайнером і комерційним директором – саме їй аромати завдячують пишністю свого оформлення, багатством дизайну та вмілим просуванням на ринку.

Бренд був названий на честь П'ятої Пісні з «Божественної Комедії» Данте Аліг'єрі – його ім'я звучить як «Куінто Канто» та присвячене любовній історії Паоло та Франческі. Перша колекція була присвячена саме цьому сюжету, дві наступні, що вийшли в 2016-17 роках, натхненні «Історією отрут» та образом Лукреції Борджіа (Red Collection та Green Collection).

Твори цього парфумерного бренду незрівнянно оформлені – флакони у формі старовинних амфор для пахощів прикрашені золотистими або сріблястими кришками та брендовими гербами, а корпуси фіалів покриті найтоншим оксамитовим або металевим напиленням.

А ось новинка 2021 «Мізіарте» відрізняється особливо тонкою красою дизайну - її корпус відливає перламутром - як це вишукано!

Купити V Canto Misiarte в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де продаються лише оригінальні парфуми та косметика провідних брендів світу!

 

Магія Візантії


Східногурманська казка відкриває свої обійми найсмачнішим фруктово-цитрусовим міксом з ананасів, апельсинів, грейпфрутів та часточок калабрійського бергамота.

Тема фруктових спокус звучить і в серці аромату, де малина, слива та кокос заворожують своєю солодкою терпкістю. В ідеальній гармонії з нею знаходиться квітковий дует кришталево-чистої конвалії і медового жасмину самбак. Особливий шарм цьому центральному акорду надає нота дорогої, чудово виготовленої шкіри.

Прекрасним завершенням сюжету став деревний фінал, у якому панує вершковий австралійський сандал, чий природний шарм посилений теплим подихом амбри та мускусу, а квітковий солодкий геліотроп так гармонійно прикрашає нюанс карамелі.

Бажаєте зробити ефектний подарунок, який запам'ятається на все життя? Нехай це буде вишуканий флакон у вигляді амфори з легендарної колекції Куінто Канто: вам, безумовно, варто його купити в інтернет-магазині La Grande тут V Canto Misiarte продається за дуже приємною ціною!