0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Yves Saint Laurent Black Opium Extreme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • y

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Yves Saint Laurent Black Opium Extreme Парфумована вода
2 649 грн
3 116 грн
Акція
-15%
Yves Saint Laurent Black Opium Extreme Парфумована вода (тестер)
4 282 грн
4 979 грн
Акція
-14%

Yves Saint Laurent Black Opium Extreme – екстремальна гурманіка!

 



Шанувальники культового творіння Yves Saint Laurent «Чорний опіум» з насолодою подарують собі задоволення від новинки цієї колекції - Black Opium Extreme! На відміну від флагмана даної лінії, нове видання нагадує чорний шоколад – він має чарівну гіркуватість, більш терпкий і менш солодкий – але скільки ж у ньому шарму! Це - чари для дорослих, які знаються на насолодах. І якщо в юності хочеться лише максимуму солодощі, то трохи пізніше, починаючи розбиратися в житті, ви відчуваєте і все багатство півтонів, всю красу палітри смаків і фарб ...

«Чорний опіум» у версії Екстрім підкорить вас акордами теплих прянощів та кави, какао та ванілі, білих квітів та пачулів, солодкої деревини та ароматних смол.

Це шикарний вечірній парфум для осінніх та зимових побачень та урочистостей – святковий, розкішний, спокушаючий - і при цьому елегантний.



Трохи історії

 

Легендарний «Опіум» - мабуть, найвідоміший аромат, випущений брендом Іва Сен Лорана минулого століття, і один зі світових бестселерів, назавжди вписаний в історію парфумерії сяючими літерами. Вперше цей східно-пряний шедевр з'явився в 1977 році - він відрізнявся найбагатшою палітрою, практично вічною стійкістю запаху і просто незабутнім шлейфом.

Нове тисячоліття принесло нам його ефектну реінкарнацію – орієнтально-гурманський «Чорний Опіум», який за кілька років з моменту прем'єри в 2014-му вже став класикою французької спокуси. Про його популярність сама за себе говорить і кількість фланкерів у колекції: на сьогодні їх уже 25!

Рік 2021 став особливо яскравим для цієї лінії, адже вона поповнилася одразу двома чудовими виданнями: окрім «Екстрему» вийшла також варіація «Zebra Collector».

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів: класичний силует у новому «Екстремі» відрізняється сяючим кристаликами чорний корпус, подібний до нічного неба, усіяного далекими зірками.

Купити Yves Saint Laurent Black Opium Extreme в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, що з 1961 року є іконою французького стилю для шанувальників високої моди у всьому світі.

 

Вечірній шик на максимумі!


У цьому блискучому флаконі знаходяться чари, здатні перетворити жінку на королеву вечора: куди б вона не вирушила, захоплена увага буде прикута до неї! Максимально привабливий і спокусливий – чи можна уявити щось яскравіше, ніж враження від цього магічного еліксиру!

Він спокушає з перших миттєвостей, заворожуючи гурманським поєднанням кави і какао. Чари посилюються і стають більш романтичними в «серці» композиції, де зібрано хвилюючий букет із солодкого жасмину самбак і романтичних квітів апельсинового дерева – флердоранжа.

У фіналі магнетизм досягає піку завдяки східному колориту пачулів, прикрашених жіночним штрихом бурбонської ванілі.

Вам, безперечно, варто купити Yves Saint Laurent Black Opium Extreme в інтернет-магазині La Grande, якщо ви хочете зробити незабутній подарунок тій, що уособлює для вас спокусу.