0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Angel Schlesser Tempting Bergamot

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Angel Schlesser Tempting Bergamot Туалетна вода (тестер)
100ml
822 грн
1 015 грн
Акція
-19%
Angel Schlesser Tempting Bergamot Туалетна вода
Немає у наявності

Angel Schlesser Tempting Bergamot – чари літніх світанків

 



Іспанський парфумерний будинок Angel Schlesser дарує вам флакон найчистішої ранкової магії - запоруку щасливих моментів, які ви проживатимете знову і знову, захоплюючись тонким і свіжим ароматом Tempting Bergamot. Цей запах – немов найтонша тканина серпанку на вікні, за яким відкривається вид на безкрайній простір. Тканина ця зіткана з ниток цитрусових та мускусних, квіткових та пудрових, свіжо-пряних, зелених та фужерних нот.

Аромат малює у вашій уяві чудовий образ ранкової ніжності, лагідних дотиків до шкіри перших сонячних променів, легкого вітерцю, приємного аромату, який дарує дивовижний комфорт та релакс. Ідеальний початок дня для чоловіків та жінок, які вміють цінувати чудові миті життя!



Історія аромату

 

Творцем цієї композиції став парфумер-легенда Альберто Моріллас – одна з культових постатей сучасного ольфакторного світу. Маестро створив перший бестселер цього парфумерного бренду - Angel Schlesser Femme, з яким до нього прийшла популярність у 1999 році, а також відомий такими хітами як Bright Crystal Versace, Gucci Bloom, Omnia Crystalline Bvlgari, Aqva Divina Bvlgari, In Red Armand Basi.

Разом з іншими знаменитими майстрами він взяв участь у створенні новітньої колекції Les Eaux d'un Instant знаменитого іспанського парфумерного будинку Angel Schlesser. Це зібрання з восьми туалетних вод, які призначені для релаксації, романтики, найніжніших і найгармонійніших миттєвостей життя.

Відмінно передає ідею твору й флакон, прозора чистота та лаконічність форми якого підкреслює піднесену простоту та красу твору.

Купити Angel Schlesser Tempting Bergamot в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду з Іспанії, який завоював серця поціновувачів ароматів з 1999 року.

 

Завжди актуальний та стильний



Туалетна вода огорне вас хмаркою тонізуючої цитрусової свіжості, втіленої в яскравому, іскристому акценті калабрійського бергамота з його шляхетною терпкістю та нюансами дерева й зелені.

У «серці» твору звучить оригінальний акорд гедіону – синтетичної речовини, яка надає аромату свіжої, повітряної хвилі – він переливається відтінками жасминових та цитрусових півтонів.

Завершують враження чуттєві вібрації мускусу - природного афродизіаку, що володіє привабливим магнетизмом і робить звучання нескінченно приємним і компліментарним.

Якщо ви любите цитрусово-фужерні аромати та хочете провести весняно-літній сезон у стильній компанії справжнього «європейця», вам, безумовно, варто купити Angel Schlesser Tempting Bergamot в інтернет-магазині La Grande!