0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tom Ford Tubereuse Nue

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tom Ford Tubereuse Nue Парфумована вода
5 984 грн
6 958 грн
Акція
-14%
Tom Ford Tubereuse Nue Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Tom Ford Tubereuse Nue – оголена жіночність туберози

 



Американський бренд ексклюзивних ароматів Tom Форд представляє своє нове творіння Tubereuse Nue, в якому тубероза постає в незвичному для неї амплуа – ніжності та невинності, пронизливої чистоти та трепетного жіночного чарівності. Такий парфум – ідеальний вибір для весільної урочистості: він створить святковий настрій і одночасно – враження бездоганності, ніжності та чудової романтичної привабливості. Чарівний ефект створюється гармонією акордів білих квітів, мускусу та амбри у всій їхній непереборній природній привабливості.

Аромат - абсолютна спокуса, але створена в таких оксамитових, аристократичних тонах, що викликає лише захоплення!



Трохи історії

 

Творець бренду Том Форд – культовий дизайнер та кінорежисер із США. 2005 року він зацікавився і світом краси, почавши випускати під своїм ім'ям декоративну косметику та окуляри. Популярність його імені визначила і успішність б'юті-продукції, але справжнім розквітом таланту Тома Форда став початок виробництва парфумерії, яка зробила його відомим у всьому світі. У 2006 році була презентована шедевральна Black Orchid, яка започаткувала цілу галерею бестселерів - Signature Collection. За нею з'явилася чудова «Оксамитова орхідея» і «Сірий ветивер», а в 2007 році вийшла нова лінія ексклюзивів – незрівнянна добірка Private Blend. Саме її частиною і стала дивовижна новинка 2021 року, присвячена чарівній туберозі – чарівною та чудовою!

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – їх силует впізнаємо у всіх парф-магазинах планети: лаконічний силует з т-подібною кришкою та золотими табличками розкішний та простий одночасно – сама досконалість, яка не відволікає вас від головного – божественного вмісту!

Купити Tom Ford Tubereuse Nue в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду.

 

Гармонія жінки та квітки


Мелодія аромату починається прелюдією хвилюючих білих квітів – жасмину та лілії. Темпераменту цій чудовій парі надає акцент пряного сичуаньського перцю.

Головна героїня твору з'являється трохи пізніше – у серцевому акорді. Тубероза, яка представлена тут перед вами – зовсім не така, якою її звикли відчувати в традиційній парфумерії – в ній немає солодкості і томності: це найніжніше створення, що асоціюється з рано-вранці і світанком юної жіночності. Красу і досконалість туберози відтіняють тут солодко-смолисті ноти стираксу і бензоїну, прикрашені принадним нюансом какао. Фінал надзвичайно м'який і ласкавий для сприйняття – тут з'єдналися замша, чуттєвий мускус, карамельно-зелені боби тонка та шляхетний деревний уд.

Якщо ви шукаєте незабутній подарунок прекрасній жінці до її урочистого і радісного дня - вам, безумовно, варто купити Tom Ford Tubereuse Nue в інтернет-магазині La Grande, - вона виправдає всі ваші очікування!