0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Angel Schlesser Femme Magique

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Angel Schlesser Femme Magique Парфумована вода
1 588 грн
1 913 грн
Акція
-17%
Angel Schlesser Femme Magique Парфумована вода (тестер)
100ml
1 018 грн
1 226 грн
Акція
-17%

Angel Schlesser Femme Magique – Магія жіночності

 



Знаменитий іспанський модний бренд Angel Schlesser презентує нову ідею жіночої чарівності: новинка Femme Magique створює відчуття справжнього чарівництва, яке огортає вас з перших миттєвостей знайомства. Ніжна квіткова мелодія прикрашена цитрусовими та фруктовими нюансами, розцвічена відтінками ванілі, лакриці, дерева, природною привабливістю амбри та мускусу.

Такий парфум чудовий у будь-якій ситуації, особливо в теплий сезон, коли вона дарує своїй щасливій володарці чудову витончену свіжість.

Елегантний флакон лавандового відтінку робить парфум чудовим подарунком на свято – день народження, весілля, пам'ятну дату. Він доречний у всіх ситуаціях, коли хочеться підкреслити свою жіночність і додати до неї трохи магії!



Історія аромату

 

Автор першого видання, парфумер Альберто Моріллас, створив справжній символ епохи. Angel Schlesser Femme, що вийшов у 1999 році, став культовим бестселером – це досі найбільш відомий твір іспанського бренду, створеного в 1983 році кутюр'є Анхелем Фернандесом Овейєро та бізнесменом Хуаном Руфете. Спочатку  бренд займався лише колекціями модного одягу, але його дебют у парфумерії виявився просто феєричним!

Альберто Моріллас створив парфум, про який говорять ось уже понад двадцять років – на його основі було створено однойменну колекцію, де зараз уже шість видань.

Новинка 2021 року оспівує магічне тяжіння жіночності, ту непереборну силу, встояти перед якою неможливо!

Парфум представлений у прямокутному лаконічному флаконі, дизайн якого витриманий у відтінку містики та таємничості: адже фіолетовий за традицією – колір магії!

Купити Angel Schlesser Femme Magique в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, що став для всього світу символом іспанської моди – класичної та водночас темпераментної.

 

Чарівне перетворення


Чи траплялося вам спостерігати, як розквітає прекрасна квітка, чи як жінка під впливом важливого, але непомітного штриха чудовим чином перетворюється, стаючи по-справжньому красивою та бажаною? Саме таку магію здатний подарувати аромат «Чарівна жінка» - це справжня магія у дивовижному флаконі!

Вона огортає вас цитрусовою свіжістю бергамота, грейпфрута і лимона, а кокетливий манливий штрих в це тріо вносить спокуслива малина.

Яскравий, іскристий вступний квартет змінюється карколомною флористичною феєрією: у чудовий букет тут зібрані квіти апельсинового дерева (хвилюючий флердоранж), чуттєві гарденії, оксамитові іриси та романтичний жасмин.

Магія завершується гурманськими нотами ванілі та лакричника, які прикрашають деревну кедрову базу, оповиту теплою сексуальністю амбри та мускусу.

Бажаєте зробити по-справжньому чарівний подарунок? У такому разі думка купити Angel Schlesser Femme Magique в інтернет-магазині La Grande – просто чудова!