0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Angel Schlesser Splendid Orange Blossom

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Angel Schlesser Splendid Orange Blossom Туалетна вода (тестер)
100ml
865 грн
1 068 грн
Акція
-19%
Angel Schlesser Splendid Orange Blossom Туалетна вода
Немає у наявності

Angel Schlesser Splendid Orange Blossom – розкіш квітів апельсина



 

Один з найпопулярніших сучасних парфумерних брендів наших днів, іспанський дім Angel Schlesser створює аромати для відпочинку та медитацій - ідеальний супровід ваших безхмарних днів, незабутньої відпустки або запаморочливих побачень. Саме таким твором став чудовий Splendid Orange Blossom, який оспівує красу цвітіння апельсинових гаїв Середземномор'я.

Туалетна вода ніби огортає вас м'якою хмаринкою фруктово-шипрових відтінків - цитрусових і білоквіткових, пачулевих і ванільних, солодких і деревних.

Цей негучний, легкий аромат універсальний у будь-якій ситуації. Він стане вишуканою прикрасою для весни та літа – для денних свят та побачень, підійде як весільний аромат та подарунок до дня народження для романтичної та емоційної жінки.



Трохи історії

 

Цей парфумерний бренд народився в Іспанії у 1999 році. За кілька десятиліть він міцно зайняв позиції одного з наймодніших та найбільш трендових у Європі.

2020 став часом великої прем'єри для культового бренду Angel Schlesser – було презентовано цілих вісім творів у складі дивовижно гарної колекції Les Eaux d'Un Instant. Над виданнями працювали найкращі та найперспективніші молоді парфумери Європи, і однією з них стала Julien Plos, яка вже встигла плідно попрацювати з брендами Lalique та Brocard Group.

Шанувальники високо оцінили і простий, вишуканий стиль флаконів – прозоре скло, чіткість силуету та кришка, що сяє металом, не відволікають вас від насолоди вмістом!

Якщо вам подобається елегантна європейська парфумерія, вам варто купити Angel Schlesser Splendid Orange Blossom.   В Україні ви можете придбати продукцію цього іспанського бренду в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня б'юті-продукція найкращих модних виробників з усього світу.

 

Чудовий флердоранж!


Саме так називаються квіти апельсинового дерева - ніжні і тендітні, солодко-хвилюючі, чарівні і п'янкі своєю витонченою красою. Вони є весільними символами та створюють образ чистоти, вишуканості, шляхетності.

Саме квіти апельсина і стали основною темою твору, що звучить у його серці. А вступає туалетна вода освіжаючим терпким дуетом цитрусів – гіркого апельсина та бергамоту.

Фінал м'якший і солодший – він приваблює ніжністю ванілі та колоритним магнетизмом пачулів.

Нема кращого способу підкреслити свою витончену жіночність, ніж такий аромат! Вам, безперечно, варто купити Angel Schlesser Splendid Orange Blossom в інтернет-магазині La Grande на весілля або в подарунок з особливої нагоди - він інтимний, дуже комфортний, неодмінно запам'ятається і напевно потішить свою володарку знову і знову, нагадуючи про вас!