0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Angel Schlesser Profound Orange Wood

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Angel Schlesser Profound Orange Wood Туалетна вода (тестер)
100ml
828 грн
1 022 грн
Акція
-19%
Angel Schlesser Profound Orange Wood Туалетна вода
Немає у наявності

Angel Schlesser Profound Orange Wood рай серед апельсинових дерев

 



Один із найстильніших європейських парфумерних брендів, Angel Schlesser, представляє яскраву іскру своєї літньої колекції - Profound Orange Wood. Апельсинові гаї в Іспанії чудові, а їх пахощі дивовижні, причому має значення кожен нюанс - від теплого запаху дерева до найніжнішого солодкого аромату флердоранжу - білих квітів апельсинів.

Композиція грає яскравими відтінками цитрусових та фужерних нот, зелені та свіжих прянощів, дерева та пачулів, трави та білих квітів – вас не залишить абсолютно реалістичне відчуття перебування в апельсиновому гаю!

Прекрасне доповнення для весняних та літніх образів у мрійливому, романтичному стилі: туалетна вода прикрасить ваші дні, де б ви не були – у відпустці на мальовничому Середземномор'ї чи у фантазіях про це!



Історія аромату

 

Видання входить до нової колекції Les Eaux d'un Instant цього легендарного бренду, презентованої у 2020 році. Автором композиції стала знаменита Nathalie Lorson – один із провідних парфумерів світу. Вона створила шикарну фруктово-шипрову туалетну воду, яка, напевно, стане одним із літніх хітів на кілька років.

"Апельсинове дерево" стало справжньою окрасою лінійки "Води моменту" - збори медитативних, розслаблюючих парфумів, що створюють гармонію навколо. Це дійсно чудова фруктово-шипрова композиція, яка подарує вам релакс та умиротворення. Вона має багатогранний, яскравий характер - але при цьому складається всього з трьох нот - майстерне втілення безумовно талановитої ідеї.

Заслуговує на компліменти і фірмовий стиль флаконів – прозоре скло та лаконічна форма концентрують нас на головному скарбі – чарівному ароматі, укладеному всередині.

Купити Angel Schlesser Profound Orange Wood в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду з Іспанії, заснованого в 1999 році, і протягом кількох десятиліть уславленого напрочуд гарним звучанням своєї продукції, що відзначається оригінальністю і красою.

 

У тіні апельсинових дерев...


Першим нас зустрічає яскравий цитрусовий акцент – чудова іскриста нота апельсина – солодкого та освіжаючого, манливого та виразного.

Слідом за ним починає вібрувати серцева нота петітгрейну – близька і абсолютно гармонійна до прелюдії, адже петітгрейн синтезують із запашного міксу плодів апельсинів, гілочок та листочків. В результаті вас огорнуть просто феєричні пахощі, що поєднують в собі насолоду і свіжість.

В якості базової ноти тут взято по-східному колоритний акорд пачулів – чуттєвих і харизматичних.

Якщо вам подобаються шипрово-фруктові аромати і хочеться мати по-справжньому стильну новинку, яка ідеально підходить для весняно-літнього сезону, вам, безумовно, варто купити Angel Schlesser Profound Orange Wood в інтернет-магазині La Grande!