0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Xerjoff K'Bridge Club

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • x

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Xerjoff K'bridge Club Парфумована вода
6 403 грн
Xerjoff K'bridge Club Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Xerjoff K'bridge Club – елегантна чарівність Лондона

 

Парфумерія від Xerjoff - Це завжди красиво, вишукано, неповторно! Унікальні видання, чий дизайн суперничає розкішшю тільки з їх звучанням, вражають з першої секунди – це іміджеві аромати, які розкажуть про ваш статус більше, ніж слова, бренди одягу або вартість прикрас. Нішева парфумерія – насолода для обраних, і зараз у вас є шанс стати одним із них: в елітному англійському клубі K ' bridge Club вам зарезервовано почесне місце!

Це підтверджує вибраний вами парфум – чудово красивий, що поєднав у собі переливи оксамитових троянд і солодкої карамелі, що манить ванілі та пряних спецій. Ефектна східно-квіткова композиція стане вашим улюбленим аксесуаром на урочистих та святкових заходах, і, звичайно ж, на хвилюючих та багатообіцяючих побаченнях!

Історія аромату

 

Парфум, присвячений настрою розкішного шопінгу в дорогому універмазі в одному з найбільш фешенебельних лондонських районів - Найсбріджа, чудово ілюструє концепцію елітарної колекції Join The Club. «Ласкаво просимо до клубу» - так перекладається її назва, що стала для багатьох запрошенням у світ посвячених, - тих, для кого краса та естетика понад усе, хто насолоджується життям у всіх його проявах!

Автором твору став Кріс Моріс (Chris Maurice) – талановитий сучасний майстер, який створив у процесі співпраці з будинком Ксерджофф понад сімдесят унікальних селективних парфумів.

Натхненником та творцем концепцій кожного видання, а також дизайнером флаконів став засновник бренду Серджіо Момо, чиєю головною ідеєю було створення парфумерного будинку, продукція якого буде ідеальною зовнішньо і чудовою за своєю суттю. Його проект виявився винятково вдалим: з моменту створення у 2004 році бренд домігся топових позицій у світі нішевої парфумерії та завоював велику аудиторію своїх шанувальників – поціновувачів справжньої розкоші.

Купити Xerjoff K'bridge Club в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція провідних парфумерних та косметичних брендів .

 

Особливий світ насолод

Аромат легко торкається вашої шкіри та волосся, наче промені сонця, які золотлять обличчя, перетворюючи його і наділяючи особливим внутрішнім світлом краси. Першими вступають найніжніші тони троянди, що пестить оксамитом своїх пелюсток. Щоб створити хвилюючий, чуттєвий ефект, парфумер вибрав болгарський сорт троянд із його чарівною медовою насолодою.

У серці твору нам знову кружляє голову рожевий аромат, але тепер він уже інший - світанка прелюдії з її ніжним і солодким характером змінюється зрілою і пристрасною яскраво-червоною красунею, обсипаною темпераментним пряним коріандром.

Ще більше вабить нас фінал, де нескінченно приваблива бурбонська ваніль аранжована з солодкою, спокусливою молочною карамеллю, гурманською та обволікаючою.

Якщо вас чекає побачення або святкова подія, де життя подарує чимало приємних хвилин, помножте їх нескінченно - для цього просто варто купити Xerjoff K'bridge Club в інтернет-магазині La Grande!