0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Lacoste Match Point Eau de Parfum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lacoste Match Point Eau de Parfum Парфумована вода
68 грн
Акція
Lacoste Match Point Eau de Parfum Парфумована вода (тестер)
100ml
1 455 грн
1 753 грн
Акція
-17%

Lacoste Match Point Eau de Parfum – твоя зіркова година!

 



Коли всі очі спрямовані на тебе і ти просто немаєш права на помилку… Коли кров пульсує у скронях і всі сили на межі… Коли ти робиш фінальний рух – і вже переможець… Це – матч пойнт, найвища точка тенісної гри – і матчу під назвою "Життя"! Бренд парфумерії Lacoste, якому такий близький світ спорту, створив новий погляд на цю особливу мить у житті, кульмінацію ваших можливостей - чудовий Match Point у більш яскравій та насиченій концентрації Eau de Parfum .

Передати енергетику ситуації чудово вдалося через фужерні, пряні та деревні акорди. Свіжий, динамічний, енергійний парфум налаштує вас на перемогу – і лише перемогу, без варіантів! Такий шанс випадає раз у житті – сміливо беріть його, адже це ваша зоряна година!



Історія аромату

 

Творець бренду Рене Лакост свого часу неодноразово переживав такі напружені та яскраві моменти – цей знаменитий французький тенісист був 10-кратним переможцем турніру Великого шолома і недарма мав прізвисько «Алігатор» за зухвалий, агресивний стиль гри, протистояти якому було неможливо. У 1933 році Рене заснував власний модний бренд, а крокодил прикрасив його знамениті теніски-поло, які стали одним із символів модної індустрії минулого століття.

У новому тисячолітті бренд так само популярний, як і раніше – його безперечними бестселерами стали композиції Lacoste pour Femme (2003) та Eau de Lacoste L.12.12(2011), кожна з них започаткувала окрему колекцію.

«Матч Поінт» – нова ідея модного дому Лакост. Перша версія парфуму вийшла роком раніше у форматі туалетної води, а в 2021 була презентована яскравіша і драйвовіша парфумована вода. Нова версія набула флакон більш насиченого зеленого відтінку в порівнянні з попередньою.

Придбати Lacoste Match Point Eau de Parfum ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ми зібрали тільки оригінальну парфумерну продукцію провідних світових брендів.

 

Матч Пойнт: прийми рішення та дій!


Сміливо йти вперед у будь-якій ситуації дозволить вам цей парфум, який надихає на перемоги. Він стартує цитрусовим тандемом грейпфрута та лимона, чия гіркота та кислинка доповнена зухвалим темпераментом рожевого перцю.

Центральною темою стала квіткова мелодія вишуканої лаванди та терпкої тирлички, обсипаних пряними іскорками кардамону.

Незвичайний деревний акорд нагармоти (циперуса), кашмерану та ветівера дарує цілий калейдоскоп відтінків – від смолистих до обволікаюче-теплих, від димних до темно-шоколадних. Чуттєвий фінальний штрих привносить у це тріо акцент пачулів.

Вам, безумовно, варто купити Lacoste Match Point Eau de Parfum в інтернет-магазині La Grande, якщо вас чекає насичений подіями період життя, який ви повинні пройти гідно - на максимумі сил і можливостей!

Парфум також стане чудовим подарунком будь-якому чоловікові, який цікавиться темою спорту, і особливо тенісу – це однозначне свідчення того, що ви вважаєте його лідером та переможцем!