0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Valentino Voce Viva Intensa

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Valentino Voce Viva Intensa Парфумована вода
2 525 грн
Valentino Voce Viva Intensa Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Valentino Voce Viva Intensa – голос самого життя!

 



Гімн жіночої індивідуальності, можливість голосно та ефектно заявити про себе – ось що таке новинка Voce Viva Intensa від італійського модного дому Valentino! Виявити свою істинну сутність, влаштувати собі справжнє свято вам дозволить цей парфум-самопрезентація, який гідний стати вашою візитною карткою!

Він наповнить простір переливами білих квітів та ванілі з цитрусовими та солодко-пудровими, землистими та моховими нюансами.

Насичений, експресивний парфум заявить про вас на урочистому заході чи святі, зробивши будь-який день подією №1 у вашому житті! Він чудово підходить для вечорів осінньо-зимового сезону – запам'ятовується і водночас в тренді, актуальний та модний. Недарма його амбасадором стала сама Леді Гага!



Історія аромату

 

Дане видання - новинка знаменитого бренду, яка стверджує жіночі права висловитись, проявити себе – і бути почутою. Твір був представлений у 2021 році як втілення результату творчої спілки дизайнера дому Валентино, який очолює його нині кутюр'є П'єрпаоло Піччолі, – та епатажної американської співачки та актриси Леді Гаги.

Жінці варто заявити про себе на повний голос, не побоюючись умовностей, презентувати себе яскраво та емоційно – адже життя одне! Сміливо реалізуйте свої мрії та вирушайте до намічених цілей – у вас неодмінно це вийде, адже ви наснажені цим захоплюючим ароматом!

Захоплює і незвичайний дизайн флаконів, у гравіюванна яких вгадується чіткий силует пісочного годинника – символу витонченої жіночої фігури та розкішних суконь від кутюр даного модного дому, здатних стати оправою для вашої краси.

Купити Valentino Voce Viva Intensa в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, який багато років символізує Італію.

 

Жити на повний голос!


Композиція стартує соковитою експресією цитрусів – тут у яскравому тандемі поєднані солодкий мандарин та терпкий бергамот. Їх змінюють ноти «серця» – ніжний букет білих квітів: медового жасмину самбак та солодкого апельсинового цвіту – флердоранжа.

Щоб зробити ваш образ максимально привабливим, парфумери використовували як фінальний акцент найдорожчий і ароматний сорт ванілі – бурбонський. Її доповнює незвичайний та інтригуючий нюанс моху.

Хочете справити незабутнє враження і захопити своєю жіночністю? Вам, безперечно, варто купити Valentino Voce Viva Intensa в інтернет-магазині La Grande! Парфум також підходить як подарунок, що запам'ятовується, до якого ваша кохана, напевно, не залишиться байдужою.

Аромат чудово поєднується з яскравим одягом та святковою атмосферою – відмінний вибір для виходу у світ!