0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Valentino Donna Born in Roma Yellow Dream

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Valentino Donna Born in Roma Yellow Dream Парфумована вода
96 грн
Valentino Donna Born in Roma Yellow Dream Парфумована вода (тестер)
100ml
3 689 грн

Valentino Donna Born in Roma Yellow Dream – яскраві мрії про Італію!



 

Модний дім Valentino знову підкорює серця своїх шанувальниць новинкою з колекції Donna Born in Roma – ця квіткова версія отримала назву «Yellow Dream». Мрії про сонце, про напоєні ним фрукти та квіти, про барвисті враження прекрасного Риму передані звучними акордами мускусу та троянд, переливаються іскорками цитрусів, манять тонким ароматом пудри. Це чудовий вибір для тих днів, коли вам хочеться наголосити на своїй жіночності, пофліртувати, пограти з образами.

Головною темою парфумованої води стала ніжна рожева троянда - така юна і прекрасна, що просто паморочиться голова! Аромат змінюється, тремтить, звучить то голосніше, то тихіше – у ньому відчувається і прохолода, і ніжність. Це – трепетні пелюстки на світанку, у краплинах роси, у холодці ранкового повітря. Це - легка сукня, що летить, що струмує по жіночій фігурці і робить свою володарку такою бажаною! Це – ваша весна та літо, які ви ніколи не захочете забути!



Історія аромату

 

Творець бренду Валентино Гаравані розпочав свій шлях до модного Олімпу у 1960 році, відкривши у своєму рідному місті – Римі – авторський бутік. Успіх прийшов дуже швидко: через два роки він брав участь у міжнародному показі в Palazzo Pitti у Флоренції, а через п'ять років, у 1967-му, він уже по праву вважався провідним італійським кутюр'є і отримав премію Neiman Marcus. Світ парфумерії Валентино відкрив для себе у 1978 році, представивши жіночий флакон Valentino, випущений у колаборації з Unilever та Givaudan. З того часу портфоліо цього бренду поповнювалося регулярно – під цією маркою вийшли такі бестселери, як Donna та Uomo, а також їх численні фланкери.

Нова лінія жіночої колекції «Народжена в Римі» вперше вийшла 2020 року в тандемі з чоловічим однойменним парфумом. У 2021 році з'явився ефектний фланкер під назвою "Жовта Мрія" - іскристий, з цитрусовими нотками весняно-літній парфум.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів, прикрашених рельєфним гравіюванням.

Придбати Valentino Donna Born in Roma Yellow Dream в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція культового бренду з Італії.

 

Жовта мрія!


Жовтий – колір сонця, енергії, чудового настрою. Саме таку ідею несе в собі ця новинка, вона так і іскриться лимонним соком, який так чудово бадьорить з перших секунд!

Однак цитрусова тема тут скороминуща, це лише прелюдія до розкриття запаморочливо прекрасної теми молодої чарівної троянди. Її пахощі привносять жіночність і ніжність образ тієї, кому призначений цей аромат.

В якості базової ноти був обраний білий мускус, чия чуттєвість настільки делікатна, що ви не відчуваєте спокуси – лише непереборне тяжіння та відчуття ніжної краси – наче ви вдихаєте аромат шкіри коханої дитини.

Хочете зробити чудовий подарунок та порадувати приємним сюрпризом дівчину, чий образ зворушливо прекрасний? Рішення купити Valentino Donna Born в Roma Yellow Dream в інтернет-магазині La Grande буде чудовим вибором!