0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Givenchy Irresistible Givenchy Eau de Toilette

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

80 грн
Акція
Givenchy Irresistible Givenchy Eau de Toilette Туалетна вода (тестер)
80ml
2 710 грн
3 188 грн
Акція
-15%

Irresistible Givenchy Eau de Toilette – ви абсолютно чарівні!



 

Дім Givenchy знову представляє чарівний еліксир, здатний перетворити вас на справжню досконалість: Irresistible Givenchy тепер у версії Eau de Toilette! Запаморочливий аромат, немов солодка мелодія, переливається відтінками троянд та ірисів, пудри та мускусу, дерева та прянощів, зелені та фруктів.

Цей стійкий парфум має гарний шлейф і присвячений, в першу чергу, королеві квітів - красуні троянді у всій її оксамитовій пишноті. Кремово-пудрове звучання робить господиню цієї туалетної води доглянутою та жіночною, підкреслює її спокусливість і збирає комплімент за компліментом: ви справді чарівні!



Історія аромату

 

Прем'єра «Забороненого» відбулася у 2020 році – перша версія вийшла у форматі парфумованої води та була присвячена насамперед розкішним солодощам стиглих груш у поєднанні з чуттєвістю амбрових тонів на квітковому фоні. Нове видання 2021 року представлене як туалетна вода – легша, що летить завдяки основній темі троянд в обрамленні запашної терпкості чорної смородини та пудрових нюансів ірисів.

Над твором працювало тріо парфумерів – Фанні Баль, Ен Фліпо та Домінік Ропійон (саме ці автори представили роком раніше і флагманську версію аромату).

Заслуговує на увагу й ефектний дизайн флаконів – перше та нове видання вміщено в огранований ромбами квадратний корпус з ефектною кришечкою, прикрашеною фамільною вензелем – вона нагадує упаковку фірмової помади Живанші. Новинка відрізняється ніжнішим, світлішим відтінком рожевого тону флакона – чудовий вибір для молодої дівчини чи романтичної жінки!

Купити Givenchy Irresistible Givenchy Eau de Toilette в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, започаткованого графом Юбером де Живанші в Парижі в далекому 1952 році. Парфумерії Живанші віддають перевагу сотні тисяч жінок по всьому світу, включаючи таких аристократичних селебрітіз, як Грейс Келлі, княгиня Монако, або Меган Маркл, герцогиня Сассекська.

 

Квітково-фруктова феєрія


Парфум вступає чарівним дуетом рожевої води та терпкою зелені чорносмородинових листочків. Ця ніжна прелюдія освіжає та налаштовує на романтичний лад.

У «серці» композиції пахне розкішна дамаська троянда з її глибоким та чуттєвим ароматом. Ірис додає до цієї ноти оксамитову пудровість, що дозволяє вам відчути себе так, наче ви знаходитесь в елітному косметичному салоні.

В якості базових нот парфумери віддали перевагу цього разу найніжнішому білому мускусу і елегантному вірджинському кедру.

Вам, безперечно, варто купити Givenchy Irresistible Givenchy Eau de Toilette в інтернет-магазині La Grande, якщо ви хочете поповнити свою колекцію ароматом з по-справжньому французьким характером.