0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Kenzo Kenzo Homme Eau de Toilette Intense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Kenzo Homme Eau de Toilette Intense Туалетна вода
2 493 грн
2 933 грн
Акція
-15%
Kenzo Homme Eau de Toilette Intense Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Kenzo Homme Eau de Toilette Intense Набір ( туалетна вода 110 мл + гель для душу 75 мл )
Немає у наявності

Kenzo Homme Eau de Toilette Intense – безтурботність морського бриза

 



Сядьте на березі і насолоджуйтесь шумом прибою, шепотом хвиль, рухом вітру, синню моря і неба і гнучкістю бамбука, деревина якого служить вам опорою. Цей багатогранний, і водночас гармонійний та простий образ ювелірно відтворює Kenzo Homme у своїй новій композиції Eau de Toilette Intense. Це – аромат свободи та легкості буття, чистоти та мужності, досконалості та процвітання. Саме ці якості символізує бамбук і присвячене йому видання дому Кензо. Парфум, який створений у деревно-фужерній стилістиці, наповнює простір нотами дерева та акватики, теплих прянощів та морської води, інтригує фруктовими та пудровими відтінками.

Парфум підходить практично для будь-якого сезону - з весни і до осені він ефектно доповнить образ вільного художника-фрілансера або ж спеціаліста, чиї дні проходять в офісі: важко уявити собі, кому б він не підійшов! Візьміть його із собою у відпустку на тропічний острів – або створіть собі ілюзію такої подорожі прямо зараз, відкривши темно-синій флакон!



Історія аромату

 

Творцем композиції став Квентін Біш (Quentin Bisch) – відомий сучасний парфумер, який прославився як автор таких бестселерів, як Fleur Narcotique Ex Nihilo, Nomade Chloе, Angel Muse Mugler. Дизайнери вибрали чудове рішення, щоб передати ідею парфуму: флакони нагадують гнучкі стебла бамбука, а їхній індиговий відтінок відсилає нас до океану.

Парфум відноситься до культової колекції Kenzo Homme цього модного дому, флагманським виданням якої став легендарний темно-синій флакон 1991 випуску. Зараз ця лінія налічує 9 творів, серед яких кожен зможе відшукати свій!

Купити Kenzo Homme Eau de Toilette Intense в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція французького бренду, заснованого ще 1970 року японським модельєром Кензо Такадою. Він вже понад півстоліття служить для всього світу зразком витонченого стилю, властивого Японії.

 

Сила меча самурая та ніжність ранкового бризу


Ви молоді, креативні, шукаєте себе? Це ваш аромат! Ви гармонійні та впевнені у власних силах? Тим більше він підійде вашій натурі!

Парфум з перших миттєвостей огорне вас свіжістю, яку дарують морські ноти і особливий акцент calypsone з його відтінками озону та кавуна. Потім вступає пряний дует спецій та рожевого перцю – він надає вам харизматичності та темпераменту.

У серці парфуму звучить вишуканий тандем інжирного дерева та солодких плодів інжиру – їхня чарівність підкреслює багатогранний ветивер з його відтінками диму, темного шоколаду та деревини.

Ще цікавіше деревна тема розкривається у фіналі, де вершкова нота сандала підкреслена шармом молекули Akigalawood та карамельно-пряним акцентом пачулів.

Вам, безперечно, варто купити Kenzo Homme Eau de Toilette Intense в інтернет-магазині La Grande, якщо романтика та філософія – ваша тема!