0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Antonio Banderas Her Secret Bloom

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Antonio Banderas Her Secret Bloom Туалетна вода
Немає у наявності
Antonio Banderas Her Secret Bloom Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Antonio Banderas Her Secret Bloom – секрет вічної весни!

 

Цей акватичний квітковий аромат кружляє голови та налаштовує на легкість, ніжність, жіночність у манерах, в одязі, у створенні всього образу. Her Secret Bloom від знаменитого модного будинку Antonio Banderas захопить вас своїм шлейфом, що летить, струминним, іскристим звучанням, витонченістю квіткових переливів.

З таким ароматом чудово було б вирушити на побачення - і насолоджуватися компліментами і тим хвилюючим враженням, яке ви будете робити. Хороший він і для прогулянок, фланування по бутіках, зустрічей з найкращими подругами – складно уявити собі ситуацію, в якій ви не захотіли б скористатися такою чарівною прикрасою!

Історія аромату

 

Автор бренду Антоїо Бандерас – медіа-персона світового рівня. Як і багато селебітіз із міа шоу-бізнесу. Антоніо в 1997 році створив власний бренд парфумерії, але, на відміну від багатьох, його проект виявився по-справжньому вдалим. Він організував своє виробництво в колаборації з іспанською б'юті-корпорацією Puig, і менш ніж за 10 років, до 2006 року, досягла заслуженого міжнародного визнання. Зараз у портфоліо цієї марки вже понад 75 творів – і ви гарантовано зможете знайти тут те, що припаде до душі саме вам, адже вибір вражає! Насправді більшість із них – фланкери 6 базових видань, але яка ж багата фантазія у їхніх творців!

Новий твір Her Secret Bloom став продовженням легендарної колекції «Її Секрет», яка завойовує серця публіки вже понад десятиліття. Новинка вийшла чудовою, заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів цього видання 2021 року - на темно-синьому тлі кольору нічного неба красується силует туберози – принадної та жіночної!

Купити Antonio Banderas Her Secret Bloom в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду.

 

Коли в душі цвітуть сади...

Ця жіночна, ніжна туалетна вода відривається різноманітними відтіками цитрусів – тут терпкий дерев'яний акцент бергамота сплітається з солодкими, іскристими нюансами мандаринів. Яскравий дует ефектно доповнює запашний шафран.

Центральна тема химерно переливаються відтінки манливої, запаморочливої квітучої туберози – головної героїні цього твору, свіжого дихання озону та прохолоди акватичних нот – чарівного водного акорду та солодкої кокосової води.

У фіналі чуттєвий дует амбри та мускусу чарівним флером лягає на елегантну базу сандалового дерева та карамельно-пряної зелені бобів тонка.

Хочете зробити тонкий комплімент дівчині чи приємний презент романтичній молодій жінці? Вам, безперечно, варто купити Antonio Banderas Her Secret Bloom в інтернет-магазині La Grande – цей парфум чудово доповнить будь-яку колекцію.