0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Carolina Herrera Bad Boy Superstars

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carolina Herrera Bad Boy Superstars Туалетна вода
100ml
2 216 грн
Carolina Herrera Bad Boy Superstars Туалетна вода (тестер)
100ml
2 700 грн

Carolina Herrera Bad Boy Superstars – чарівність поганих хлопців!

 



Американський модний бренд Carolina Herrera представляє справжній талісман для всіх розкутих, зухвалих і яскравих хлопців, які виглядають, ніби селебрітіз навіть тоді, коли вирушають в офіс або на звичайну прогулянку. Bad Boy Superstars - фужерний аромат, який послужить вам іміджмейкером і дозволить виявити всю свою харизматичність.

Він буквально іскрить ефектними акордами свіжих прянощів та цитрусів – експресивний, тонізуючий парфум для весняних, літніх та осінніх днів. Він наповнює енергією, дарує впевненість у своїй привабливості та позиціонує свого власника як людину, безумовно гідну уваги. Погані хлопці мають незрозумілий шарм, перед яким не встояти - ось про що повідає світові цей парфум!

Історія аромату

 

Свого часу модельєр і дизайнер Кароліна Еррера завоювала Нью-Йорк, приїхавши до США з Венесуели. З 1981 року вона йшла вгору сходами успіху, і швидко відкрила свій перший бутік на Манхеттені, а з 1988 року – організувавши також і виробництво парфумерії: багато видань з її колекції стали бестселерами: 212, VIP, Good Girl. Вона виявилася гідною звання суперзірки і сама – ось чому її аромати та вбрання вибирають зірки світової величини.

Заслуговує на увагу і незабутній, неординарний дизайн флаконів - капсула, туфелька на шпильці, а тепер і блискавка - ці парфуми ви впізнаєте з тисячі в будь-якому бутіку!

Новинка Bad Boy Superstars започаткувала нову колекцію, і її ефектність дозволяє вважати, що вона буде не менш успішною та популярною, ніж вже стала легендою «Хороша Дівчинка». Разом із «Поганим хлопцем» вони складуть яскраву пару та будуть чудовою ідеєю для подарунка. Вражаючий флакон у вигляді блискавки, що сяє хромом, - справжній спалах, у світлі якого кожен з нас - суперстар!

Купити Carolina Herrera Bad Boy Superstars в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ми зібрали для вас тільки оригінальну парфумерію цього модного трендового і престижного американського будинку.

 

Відчуй себе зіркою!


Піти на гламурну вечірку, спілкуватися на рівних з VIP-персонами, підкорювати вершини світу селебрітіз – для такого способу життя необхідний відповідний антураж! Обов'язковою частиною буде святковий, ефектний парфум – саме такий, як «Поганий Хлопець»!

Він вступає соковитою нотою бергамота, яка грає відтінками цитрусів, дерева та елегантної терпкості. За нею слідує незвичайний тандем гарячого та темпераментного чорного перцю – і вишуканого, запашного білого перцю. Цей пряний дует чудово гармонує зі стартовим акцентом і загалом становить головну ідею цієї композиції. Її підтримує і серцевий акорд, де чудово з'єдналися кедр і мускатна шавлія, а фінальний акорд просто підкорює теплом амбри, чуттєвістю бобів тонка, вишуканістю троянд і спокусою нюансу какао.

Вам, безумовно, варто купити Carolina Herrera Bad Boy Superstars в інтернет-магазині La Grande, якщо вам хочеться цього сезону чогось абсолютно неординарного!