0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Nina Ricci Nina Extra Rouge

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • n

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Nina Ricci Nina Extra Rouge Парфумована вода (тестер)
80ml
2 043 грн
2 404 грн
Акція
-15%
Nina Ricci Nina Extra Rouge Парфумована вода
Немає у наявності

Nina Ricci Nina Extra Rouge – аромат щасливої жінки

 



Французький парфумерний дім Nina Ricci по праву є справжньою легендою світу моди, і не дивно, що кожен її новий твір претендує на звання бестселера. Новинка Nina Extra Rouge адресована любителькам солодких, фруктово-рожевих ароматів з ванільними нотками, з нюансами зелені та цитрусів.

Це – найкращий подарунок для всіх шанувальниць «Яблучок» від Ніни Річчі, у чиїй колекції якраз не вистачало чогось новенького, яскравого, хвилюючого та надзвичайно жіночного! Композиція захоплює своїм чуттєвим звучанням і чудово підходить як аксесуар для свята чи побачення. Емоційна, гучна, насичена - це просто квінтесенція жіночої привабливості: з нею ви зберете безліч компліментів!



Історія аромату

 

У цьому оксамитовому флаконі захована справжня казка! Ніжний на дотик і такий спокушаючий при відкритті – він прикрасить колекцію навіть найпримхливішої красуні!

Аромат гідний бути в одній з найкращих сучасних ліній модного престижного бренду, який італійка Ніна Річчі (її справжнє ім'я було Марія Ніеллі) відкрила в 1932 році в Парижі.

До співпраці пані Ніна завжди приваблювала найталановитіших – флакони для її творів виготовлялися фірмою Lalique, а створенням самих композицій займалися такі визнані майстри, як Соня Констан, Софі Лаббе, Олів'є Польж та Мішель Жерар.

Новинка 2021 року увійшла до колекції «Ніна» та стала новою, більш насиченою інтерпретацією знаменитого парфуму «Руж» (2019), присвяченого червоному кольору – символу пристрасті, кохання та спокуси.

Купити Nina Ricci Nina Extra Rouge в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, який є одним із символів світу моди Франції.

 

Червоний на максимумі!


Любите солодкі фрукти та ефектні квіти? Тоді це видання, напевно, стане вашим фаворитом!

Воно відкривається соковитим міксом стиглої запашної малини, кисло-солодкої чорної смородини та іскристого, тонізуючого грейпфрута з його цитрусовою свіжістю.

У «серці» композиції на вас чекає справжня насолода – оксамитова красуня троянда відтінена тут терпкими, елегантними тонами чайного листя.

У фіналі ви перейметеся красою поєднання праліне та ванілі – феєричне звучання, яке не залишить байдужим нікого!

Хочете зробити подарунок, що запам'ятовується, який розповість про ваші почуття більше, ніж будь-які слова? Спокусливе «яблучко» від Ніни Річчі буде чудовим вибором, а найкраще місце, щоб його купити - безперечно, інтернет-магазин La Grande з його приємними лояльними цінами.