0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Rochas Girl Rochas

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • r

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Rochas Girl Rochas Туалетна вода
906 грн
Rochas Girl Rochas Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Rochas Girl Rochas – яскраві парфуми для яскравих дівчат!

 



Новинка від французького дому Rochas, чудовий квітково-деревно-мускусний аромат Girl Rochas, підкорює своїм натиском, відмінним настроєм, молодістю та зухвалістю. Цей стійкий, літній парфум переливається безліччю відтінків білих квітів та цитрусів, деревини та солодких фруктів. Драйв і веселощі дарує він своїй щасливій володарці, адже недарма його девіз Spray Good, Feel Good!

Об'ємний флакон простий, і при цьому неодмінно приверне до себе увагу, адже виробники анонсували не лише веганську формулу композиції, що на 90% складається з інгредієнтів натурального походження. Сам фіал, виготовлений з якісного PCR-скла, декорований лаком на водній основі, в якому небезпечних для здоров'я розчинників всього 5%, а лак відтінку зеленого мигдалю, розроблений компанією Nigermat, так ефектно прикрашає поверхню! Просто чудова ідея для подарунка життєрадісній молодій дівчині, якій небайдужа екологія.



Історія аромату

 

Творець бренду, модельєр і дизайнер Андре Рошас, відкрив свій модний магазин у 1925 році, а виробництво парфумерії налагодив у 1936-му. Але свою музу і любов всього життя, юну студентку танцювальної школи національної опери Парижа Неллі (Елен) Бріньоль, він зустрів п'ятьма роками пізніше – і тоді його творчий потенціал досяг кульмінації і по-справжньому розквітнув. Саме Елен Рошас успадкувала компанію після смерті чоловіка та зробила її по-справжньому відомою та успішною. Вона стала першою жінкою Président Dirе́cteur Généralral у Франції, поєднавши обов'язки президента компанії та головного виконавчого директора.

У новому тисячолітті права на бренд перейшли до концерну Procter & Gamble, а з 2015 року до б'юті-компанії Interparfums.

Під маркою Рошас було випущено чимало найкрасивіших творів, у портфоліо бренду їх уже 70! Над виданням 2021 року працювала талановита Енн Фліпо (Anne Flipo) – автор таких бестселерів, як Love Story Chloе, Jeanne Lanvin, Laura Biagiotti, Libre Yves Saint Laurent.

У рекламній кампанії знялися три яскраві дівчата, що уособлюють три різні типи зовнішності, кожна з яких чудова у своєму роді.

Купити Girl Rochas в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього французького бренду, історія успіху якого налічує вже майже сторіччя.



Портрет дівчинки Рошас


Композиція відкривається соковитим солодким акцентом ягід чорної смородини, ефектно прикрашених гілочкою білих квітів неролі та приправлених темпераментним рожевим перцем.

Настільки звучний вступ змінюється пахощами солодких квітів апельсина і медового жасмину, що доповнюють пахощі чудових орхідей.

У фіналі насолодіться повною мірою елегантною деревиною кедра та сандала, чиї вершкові тони так чудово гармонують із завершальною нотою ванілі.

Якщо ви хочете зробити подарунок, який напевно сподобається молодій оптимістичній особі, ідея Rochas Girl Rochas в інтернет-магазині La Grande буде просто блискучою!