0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Salvatore Ferragamo Giardini Di Seta

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Salvatore Ferragamo Giardini di Seta Парфумована вода
85 грн
Salvatore Ferragamo Giardini di Seta Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Salvatore Ferragamo Giardini di Seta - чудовий літній сад!



 

Італійська парфумерна мода вражає своєю красою, ефектністю та різноманіттям. Безперечно, одним з головних орієнтирів тут є модний дім Salvatore Ferragamo, в 2021 році представив дивовижну колекцію ароматів Storie Di Seta, куди увійшли дивовижні парфуми, що пробуджують фантазію і уяву.

Весняна романтика та літнє блаженство зібрані у легкому, свіжому, безтурботному ароматі Giardini di Seta, який огорне вас невагомою хмаринкою фужерних та фруктових, квіткових та зелених, деревних та кисло-солодких відтінків.

Заслуговує на увагу і дизайн флаконів: вони розписані природними візерунками, кожен відповідно до своєї теми. Так, «Сади з шовку» прикрашені прекрасними фантазійними квітами та райськими пташками – тут хочеться опинитися негайно і затриматися на цілу вічність!



Трохи історії

 

«Шовкова колекція» Storie Di Seta італійського бренду Сальваторе Феррагамо захоплює своїм фантазійним характером, - романтичним, легким, що летить за плечима… Квартет парфумів натхненний випуском нової колекції шовкових шарфів бренду Феррагамо: він зібрав уявні сюжети чарівного саду і диких джунглів, безмежної савани та бездонного океану. Чотири парфуми об'єднані єдиною темою та захоплюють своєю природною красою: у колекцію Di Seta увійшли видання Giardini, Giungle, Oceani та Savane.

Чудова і реклама цієї парфумерної лінії: постер ніби об'єднав в одному просторі всі чотири сюжети, химерно змішавши буйну рослинність тропічних лісів та мешканців саван, квіти чарівних садів та небеса, що перетворилися на океан із синіми китами. Цей дивовижний сон зачаровує та захоплює одночасно!

Над «Садом» працював талановитий дует Alienor Massenet та Emilie (Bevierre) Coppermann (Алієнор Массене та Емілі Копперман).

Купити Salvatore Ferragamo Giardini di Seta в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, який диктує свої правила у світі моди ось уже сторіччя: Сальваторе Феррагамо, засновник марки, відомий як виробник елітних шкіряних аксесуарів з 20 -х років минулого століття.

 

Шовкові сади...


Композиція пестить сприйняття з перших секунд, освіжаючи соковитим акордом ревеню, з його іскристою тонізуючою кислинкою – відмінний початок для сонячного, теплого дня!

Романтична тема твору представлена хвилюючим, найніжнішим ароматом вишень з їх витонченим флером і легким фруктовим акцентом. Ці прекрасні сакури є тими райськими квітучими садами, на честь яких парфум отримав свою назву.

Завершують враження переливи мадагаскарського ветвівера - багатогранної рослини з відтінками шляхетного дерева, ароматного диму і гіркого шоколаду в спектрі пахощів.

Шукаєте яскраву та при цьому витончену новинку до весняно-літнього сезону? Ідея купити Salvatore Ferragamo Giardini di Seta в інтернет-магазині La Grande буде просто чудовою!