0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Police To Be Bad Guy

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Police To Be Bad Guy Туалетна вода
Немає у наявності
Police To Be Bad Guy Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Police To Be Bad Guy – добре бути поганим хлопцем !

 

Як відомо, імідж – наше все, і тому, створюючи собі певні образи, ми починаємо грати роль, яка дозволяє досягати деяких життєвих цілей – або просто близька нашому характеру і тому приємна і легка. Вам видніше, чому саме ви вибираєте амплуа поганого хлопця, але напевно ви зумієте скористатися всіма бонусами, які воно обіцяє! У цьому вам допоможе аромат To Be Bad Guy від італійського модного будинку Police . Це – відмінний супутник усіх шукачів пригод, драйву та неспокійного, але надзвичайно цікавого життя. Зухвалий характер і гарячий темперамент свого власника парфум підкреслить за допомогою акцентів теплого дерева та амбри, пудрових ірисів та оксамитових фіалок, горіхів, солоду та теплих прянощів, бальзамічних смол та землістих тонів. Чарівність «поганого хлопця» солодко і магнетично привабливо, вона затягує у свій вир – і немає ні сил ні бажання цьому чинити опір!

Історія аромату

 

Епатажна колекція To Be від італійського бренду «Поліс» уперше була презентована у 2011 році з появою однойменного парфуму у флаконі, якому дизайнери надали дуже сміливий зовнішній вигляд – у формі людського черепа із блакитного напівпрозорого скла. За десятиліття колекція стала вражаюче багатогранною – гламурно оформлені флакони-черепа відобразили безліч варіантів втілень, адже назва лінійки перекладається «Бути…»

У 2020 році вийшло зухвале видання, що розповідає про те, яке це – бути «поганим хлопчиком» - непокірним бунтарем проти суспільних стереотипів, догм та застарілих понять. Новинка вийшла у глянсовому чорному флаконі із сріблястими аксесуарами – він одночасно шокує та зачаровує, змушуючи «прочитати послання», яке власник парфуму транслює оточуючим.

Придбати Police To Be Bad Guy в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, створеного в Італії в 1978 році і що диктував моду на сонцезахисні окуляри та молодіжні аксесуари кілька десятиліть. Парфумерію марка відкрила для себе в 1998, і виявилася успішною і в цій сфері: не дивно, адже з креативом у братів Де Ріго, фундаторів бренду, завжди був повний порядок!

 

Містер Неординарність

Композиція відкривається яскравим і драйвовим акордом, складеним з нот приємно-гіркого червоного апельсина, освіжаючої м'яти та запашного чебрецю, пряного мускатного горіха та соковитої зелені.

Не менш контрастно і вражаюче звучить центральний акорд, де кислинка ароматного зеленого яблука така виразна, що ви ніби чуєте його хрускіт, а солодкий прохолодний сорбет ідеально доповнює ці ласощі - хто сказав, що чоловіки не люблять солодке? Навпаки, люблять! Романтика теж не далека від хлопців – ця тема ефектно представлена букетом з білих квітів з ментоловим акцентом герані.

Завершує враження ще більш солодка спокуса з карамелі і ванілі з запашним нюансом бобів тонка на дерев'яній підкладці з шоколадно-димного ветивера в хмаринці емоційного мускусу.

Вам, безумовно, варто купити Police To Be Bad Guy в інтернет-магазині La Grande, якщо ви хочете підкреслити свою нуарну чарівність та почуття гумору.