0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Lancome Idole Lancome Aura

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lancome Idole Aura Парфумована вода
2 041 грн
2 401 грн
Акція
-15%
Lancome Idole Aura Набір (парфумована вода 50 мл + парфумована вода 10 мл + крем для тіла 50 мл)
2 789 грн
3 243 грн
Акція
-14%
Lancome Idole Aura Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Lancome Idole Aura Набір (парфумована вода 50 мл + парфумована вода 5 мл + крем для тіла 50 мл)
Немає у наявності

Lancome Idole Aura – магія контрастів

 



Новинка від дому Lancome знову вражає уяву: Idole Aura присвячений абсолютно особливим жінкам: променистим, світлим, яскравим та надихаючим. Парфум інтригує сміливим та ефектним поєднанням солодко-квіткових та солоних нот – це так актуально! Центральною темою композиції стала троянда – оксамитова, жіночна, сяюча крапельками роси, що тремтять на чуттєвих пелюстках. Її красу відтінюють нюанси ванілі та білих квітів, морської солі та солодкої пудри. Чудове поєднання для будь-якого літнього образу!

Саме на цьому брифі побудовано рекламну кампанію парфуму, обличчям якого стала харизматична актриса Зендея, амбасадор лінії «Ідол» з 2019 року та один із сучасних символів дому «Ланком».



Історія аромату

 

Колекція «Ідол» вперше захопила світ в 2019-му. Вона була настільки вдалою, що через рік вийшла версія Інтенс, а за нею – елітарне лімітоване видання 2021 року.

Паралельно з ним була презентована і новинка «Аура», яку створювали одразу три талановиті жінки – Адріана Медіна, Надія ле Гарлантезек, Шьямала Мезондьо (Adriana Medina-Baez, Shyamala Maisondieu та Nadege le Garlantezec), а над флаконом працював молодий креативний дизайнер Чафик Газми. Плоский, немов сучасний смартфон, тонкий (товщина флакона рекордно мала, всього 15 мм!), - він поміститься у будь-якій сумочці: джерело насолоди завжди буде з вами!

Купити Lancome Idole Aura в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього французького б'юті-бренду, який ось уже багато десятиліть поспіль виконує роль модного ідола, флагмана тенденцій та предмета мрій дівчат та жінок по всьому світу. Бренд «Ланком» подарував людству такі шедеври, як Climat, Hypnose, La Nuit Tresor, La Vie Est Belle, Magie Noire, Miracle, Tresor, De Lancome, Poeme. І нове видання «Ідол» має всі шанси стати одним із світових бестселерів!

 

Аура спокуси


Рекламні постери цього релізу недарма прикрашають зображення ніжно-рожевих троянд і стручків ванілі, вкритих кристаликами білої солі – саме ці три ноти визначають настрій та тематику парфумованої води.

Композиція набуває яскравого контрасту солі та троянди, темпераменту та ніжності, зухвалості та жіночності. Поєднання надзвичайно актуальне, адже троянда звучить солодко, наче ласощі, а тема солоної карамелі, як відомо, одна з топових в останні роки.

У серці твору переливається всіма відтінками чуттєвості хвилюючий медовий жасмин, який буквально паморочить голову своїми пахощами.

Завершує звучання розкішна база, де з'єднані приваблива сила мускусу і спокуслива ніжність ванілі.

Якщо вам імпонують квітковий деревно-мускусні аромати в французькому спокусливому стилі, Вам, безумовно, варто купити Lancome Idole Aura в інтернет-магазині La Grande!