0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Calvin Klein Euphoria Intense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Calvin Klein Euphoria Intense Парфумована вода
59 грн
Calvin Klein Euphoria Intense Парфумована вода (тестер)
100ml
1 633 грн

Calvin Klein Euphoria Intense - чи готові насолоджуватися на повну силу?

 



Усі, кому знайома легендарна «Ейфорія» від культового американського модного бренду Calvin Klein знаходиться під враженням від чуттєвості, сексуальності цього аромату. Чи можна зробити його ще більш експресивним та яскравим? Бренд вважає, що так – і свідченням цього стала феєрична новинка Euphoria Intense – аромат, що наповнює простір фруктовими та деревними, пачулевими та пряними, квітковими та бальзамічними акордами. Таке різноманіття відтінків просто вражає – як завжди, «Ейфорія» дарує справжню насолоду!

Вона стане чудовою прикрасою для осінньо-зимового сезону – темпераментний, харизматичний, пристрасний аромат, який розбудить вашу чуттєвість, дозволить вам опинитися в центрі уваги та насолодитися заслуженими компліментами.



Історія аромату

 

Творець бренду Кельвін Кляйн відомий не лише своїми стильними колекціями одягу, білизни та аксесуарів, а й організацією епатажних, зоряних рекламних кампаній, які одразу змушують запам'ятати та впізнавати будь-який товар під цією маркою.

Парфумерія з колекції «Ейфорія» – не виняток. У її презентаціях брали участь такі селебрітіз, як супермодель Наталія Водянова – обличчя аромату – та манекенник Тайсон Баллу. Усі видання цієї лінії, що вийшла вперше у 2005 році, на межі класики та провокації, вони і епатують, і зачаровують своєю досконалістю. Зараз у колекції зібрано вже понад 25 видань – ви неодмінно знайдете тут відтінок саме своєї пристрасті, сплеск своєї емоції!

Купити Calvin Klein Euphoria Intense в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, що диктує світову моду з 1968 року, коли марка вперше з'явилася завдяки творчому тандему дизайнера Кельвіна Кляйна та бізнесмена Баррі Шварца. Союз виявився настільки вдалим, що зараз це ім'я золотими літерами вписано в історію моди, і, звичайно ж, парфумерії завдяки таким шедеврам, як Eternity, CK One, Truth, Obsession і Obsessed.

 

Просто блаженство!


Ця дивовижна шипрово-фруктова композиція розкриває свої обійми терпким, соковитим, кислувато-солодким ягідним ароматом чорної смородини. З ним ідеально поєднується центральна тема – багатогранний, глибокий, чуттєвий акцент орхідеї – справжньої королеви квітів.

Завершує звучання пряний, бальзамічно-деревний запах яскравих пачулів.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – відомий фантазійний дизайн і розкішний фіолетовий колір зачаровують шанувальників естетичних дизайнерських рішень.


Вам, безумовно, варто купити Calvin Klein Euphoria Intense в інтернет-магазині La Grande, якщо ви любите класичну версію, але вам бракувало інтенсивності в її звучанні.