0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Zadig & voltaire This Is Her Art 4 All

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • z

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Zadig & Voltaire This is Her Art 4 All Парфумована вода
Немає у наявності
Zadig & Voltaire This is Her Art 4 All Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Zadig & Voltaire This is Her Art 4 All – мистецтво спокуси для всіх!

 

Французький нішевий парфумерний будинок Zadig & Voltaire презентує нову, яскраву та жіночну версію свого гучного бестселера - This is Her у версії « Art 4 All ». Цього разу ви будете зачаровані переливами тропічних, солодких, фруктових тонів та деревних, пряних, бальзамічних відтінків із ефектними пудровими, ванільними та квітковими нюансами.

Це дивовижна літня прикраса, яка принесе у ваш образ не тільки романтику, а й екзотику: він звучить так, ніби ви щойно повернулися з чудової подорожі до тропіків і ввібрали всією шкірою аромат сонячних плодів і квітів з далекого острова.

Виберіть цей парфум для побачення чи прогулянки, для зустрічі з подругами чи приємного шопінгу – і ви побачите, як багато компліментів ви можете отримати лише за кілька годин!

Історія аромату

 

Незвичайна назва "Задіг і Вольтер" - наслідок захоплення літературою творця цього парфумерного будинку, креативного дизайнера Тьєррі Жільє. Талановитий француз заснував власну марку у 1997 році та презентував свої роботи у стилі luxury casual.

Рок-н-рольна естетика, незвичайний декор флаконів, колаборації з фірмами у музичному бізнесі – все це визначило аудиторію, яку насамперед цікавлять видання Zadig & Voltaire . Креативні, сучасні, нестандартно мислячі люди обирають саме таку парфумерію – собі до пари!

Колекція «Це вона!» з'явилася у 2016 році. Флагманський парфум вийшов у ефектному тандемі в чоловічій версією «Це він!», причому успіх презентації був очевидним, і протягом наступних років лінія була доповнена ще трьома фланкерами.

Новинка «Мистецтво для всіх» вийшла у 2021 році – також у тандемі з ароматом для сильної статі. Білий жіночий флакон химерно прикрашені стилізовані панорамою Парижа.

Купити Zadig & Voltaire This is Her Art 4 All в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду зі столиці Франції, який диктує моду всім, хто виступає за нестандартний підхід до життя.

 

Зухвалість і сміливість, інтрига та жіночність

Композиція спокушає з перших секунд - як справжня жінка, вона вабить своєю насолодою: так звучить соковитий стиглий манго. М'яка насолода буквально обволікає, полонить, дарує насолоду і переносить у країну мрій – на тропічне узбережжя, де життя легке та сповнене задоволень.

Потім набуває тема екзотичних кольорів – солодких франжипані та чарівного жасмину, ефектний фон яким забезпечить харизматична нота каштана.

У фіналі вершкове сандалове дерево дарує вам ідеальну гармонію з м'якою нотою ванілі.

Вам , безумовно , варто купити Zadig & Voltaire в інтернет-магазині La Grande, якщо ви хочете справити незабутнє враження або зробити незабутній подарунок!